Вікісховище:Фотоконкурс/Шапка голосування

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Photo challenge/Voting header and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Photo challenge/Voting header and have to be approved by a translation administrator.

Голосування відкрите для всіх зареєстрованих дописувачів, вік облікових записів яких становить щонайменше 10 днів, і які зробили щонайменше 50 редагувань, а також воно відкрите для всіх нових учасників Вікісховища, що долучилися до конкурсу із власним зображенням.

Користувачі не можуть голосувати за своє власне зображення.

Виборці можуть вибрати до трьох фотографій, щоб присудити їм кількість очок і розмістити, відповідно, на 1-му / 2-му / 3-му місцях, але крім цього вони також можуть висловлювати Високу похвалу для будь-яких інших фото за власним бажанням.

1-ше місце ★★★ з *{{3/3*}} -- ~~~~
2-ге місце ★★ з *{{2/3*}} -- ~~~~
3-тє місце ★★ з *{{1/3*}} -- ~~~~
Висока похвала з *{{0/3*}} -- ~~~~

Щоб голосування було максимально чесним, будь ласка, старайтеся переглядати зображення, не дивлячись, ким є їхні автори, і не дивлячись на поточні голоси. Таким чином усі зображення матимуть однакові шанси привернути Вашу увагу.

На додачу до технічної та художньої заслуги виборцям також треба звертати увагу на те, наскільки добре фотографія відповідає темі конкурсу. Голосування залишатиметься відкритим протягом одного місяця.

Голоси виборців, які проголосували більш ніж за одне перше, друге або третє місце, буде конвертовано у Високу похвалу для відповідних зображень. Інші голоси, які не відповідають вимогам, буде вилучено. У деяких випадках виборці можуть отримати прохання виправити свої голоси вже після завершення голосування.