Commons:Photo challenge/Voting header/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Photo challenge/Voting header and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Photo challenge/Voting header and have to be approved by a translation administrator.

Alle mensen met een account van minimaal 10 dagen oud en die minimaal 50 bewerkingen gedaan hebben en nieuwe Commons gebruikers die aan de wedstrijd meedoen met een afbeelding, kunnen nu stemmen.

Men kan niet stemmen op de eigen afbeelding.

Men kan op maximaal drie foto's stemmen door ze als 1e / 2e / 3e te rangschikken, men kan ook andere foto's aanprijzen.

1e plaats ★★★ met *{{3/3*}} -- ~~~~
2e plaats ★★ met *{{2/3*}} -- ~~~~
3e plaats ★★ met *{{1/3*}} -- ~~~~
Aangeprezen met *{{0/3*}} -- ~~~~

Beoordeel de foto en kijk niet wie de maker is of hoeveel stemmen de foto op dat moment heeft. Wie weet heeft u een andere smaak dan de vorige stemmers, we weten al hoe die de foto's beoordelen, het gaat om wat u mooi vindt.

Als aanvulling om het technische en het artistieke aspect kunt u ook kijken in hoe verre de foto voldoet aan het thema van de wedstrijd. Er kan gedurende een maand worden gestemd.

Als u teveel foto's kiest als 1e, 2e, of 3e, dan worden deze foto's gekozen als aangeprezen. Stemmen die niet aan de vereisten voldoen worden verwijderd. Het kan dan sommige gebruikers wordt gevraagd, na het beëindigen van het stemmen, om hun stemmen te verbeteren als die niet geldig waren.