Template:Checkuser/Header rfcu/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:Checkuser/Header rfcu and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:Checkuser/Header rfcu and have to be approved by a translation administrator.

Shortcuts: COM:CHECK • COM:RFCU • COM:SOCK

Dit is de plek om onderzoek aan te vragen naar misbruik van meerdere accounts of naar andere omstandigheden die het gebruik van checkuser privileges vereisen.

Een onderzoek aanvragen

These indicators are used by CheckUsers to allow easier at-a-glance reading of their notes, actions and comments.
Request completed
Confirmed  Technically indistinguishable
Likely  Possilikely
Possible Unlikely
Inconclusive Unrelated
 No action Stale
Request declined
Declined Checkuser is not for fishing
Checkuser is not magic pixie dust. 8ball The CheckUser Magic 8-Ball says
 It looks like a duck to me Checkuser is not a crystal ball.
Information
Additional information needed Deferred to
 Doing…  Info

Vraag ons alstublieft niet om zonder goede reden onderzoeken uit te voeren; Houd rekening met het volgende voordat u een onderzoek aanvraagt:

  1. Checkuser is een laatste redmiddel voor moeilijke gevallen; streef eerst andere opties na, zoals posten op het mededelingenbord van de beheerder. (Dit is geen locatie voor het aanvragen van administratieve maatregelen zoals blokkeringen of het opschonen van bestanden.)
  2. Het uitvoeren van een onderzoek zal alleen worden gedaan om verstoring op Commons tegen te gaan, of zoals vereist om checkuser-onderzoeken op andere Wikimedia-wiki's te ondersteunen.
    • Geldige redenen voor het uitvoeren van een onderzoek zijn bijvoorbeeld: vandalisme waarbij een blok van het onderliggende IP- of IP-bereik nodig is en vermoedelijke blokontduiking, stemstapeling of andere verstoring waarbij technisch bewijs verdere verstoring zou voorkomen of verminderen.
    • Verzoeken om accounts te controleren die al voor andere projecten zijn bevestigd, kunnen als overbodig worden afgewezen.
    • Aanvragen om uzelf te onderzoeken, worden afgewezen.
  3. Bewijs is vereist. Wanneer u een controle aanvraagt, moet u een redenering opnemen die aantoont (bijvoorbeeld door diffs) op te nemen wat de verstoring van het project is en waarom u denkt dat de accounts gerelateerd zijn.
    • Aanvragen om een onderzoek uit te voeren zonder bewijs of met dubbelzinnige redenering zullen leiden tot vertragingen of de aanvraag wordt niet onderzocht.
  4. Het privacybeleid staat ons niet toe om een onderzoek uit te voeren die tot gevolg heeft dat IP-adressen worden onthuld.

Resultaat

De reacties zullen kort zijn om te voldoen aan het Wikimedia privacybeleid. Door technische beperkingen zijn de resultaten niet altijd duidelijk. Gesloten verzoeken worden na zeven dagen gearchiveerd.

Privacy overwegingen

Als u van mening bent dat een checkuser-onderzoek heeft geleid tot een schending van het Wikimedia Foundation privacybeleid met betrekking tot uzelf, verwijs de zaak dan naar de Ombudscommissie.