Commons:Норми авторського права за територією/Азавад

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Copyright rules by territory/Azawad and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Copyright rules by territory/Azawad and have to be approved by a translation administrator.
Азавад у складі Мали на мапі

Азавад — це назва, дана північному Малі повстанцями-туарегами берберів. На короткий час це була невизнана держава. Національний рух за визволення Азавада (НРВА) проголосив незалежність від Малі 6 квітня 2012 року. У грудні 2012 року НРВА домовилася про національну єдність і територіальну цілісність Малі. У червні 2013 року між НРВА та Урядом Малі було досягнуто мирної угоди, згідно з якою туареги отримали більшу автономію в рамках єдиного Малі. Згідно з мирними переговорами 2015 року, Уряд Малі та координація рухів Азавад підписали угоду, яка постановила, що КРА, включаючи НРВА, позбавили їх усіх автономних прав, з тих пір вважається, що Азавад має такий же правовий статус, як і інші провінції Малі.

Твори Азаваду підпадають під дію закону про авторське право Малі.

Див. також

Посилання

Увага: Наведений вище опис може бути неточним, неповним та / або застарілим, тому до нього слід ставитися обережно. Перш ніж завантажувати файл на Вікісховище, переконайтесь, що він може вільно використовуватися. Див. також: Commons:Відмова від відповідальності