User:Perníček

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
File:Perníček-2006.jpg
Perníček osobně
File:Kočka.JPG
No a to je moje kotě

Jmenuji se Jan Raba (* 1. prosince 1985) a bydlím ve Slaném u Prahy. Do Wikimedia Commons píšu a doplńuju obrázky od listopadu 2005. O Wikimedia Commons jsem se dozvěděl z Wikipedie - neboli od staršího bratra, který mi ji doporučil. Když už jsme u té rodiny, tak mám dva bratry - jednomu je 25 (Josef) a druhému je 9 (Tomáš), no a mě je 22.

Do Wikimedia Commons nahrávám obrázky, protože chci ji chci pomoct. Založil jsem zde málo stránek, ale obrázků už požehnaně. Samozřejmě beru rady zkušenějších autorů a dám si od nich poradit. Také proto jsem zde uvedl svou emailovou adresu, aby se na mě mohli obrátit nejenom ty lepší, ale také ty, co se jim na mých obrázcích nelíbí.

Moje záliby jsou: malování, psaní, ale hlavně cestování, kde se mi poskytl nezapomenutený zážitek - potkal jsem Idi Amina. Na to asi nikdy nezapomenu. Zrovna studuji práva a jsem ve 2. ročníku. Pokud chcete vidět moje obrázky, dole na této stránce máte pár úkázek a pokud by to nestačilo, tak se obrat´te na můj email, kde vám dám podrobný seznam mých obrázků.

Kontakty[edit]

Mnou založené významější soubory[edit]

Některé soubory[edit]

Osobnosti a lidi[edit]

Zvířata[edit]

Želvy[edit]

A ostatní zvířata[edit]

No, a ostatní soubory[edit]

Šablony[edit]

Tato kategorie souborů patří mezi nejlepší na Commons
Tato kategorie souborů patří mezi nejlepší na Commons
This user is on Commons several one yer
This user is on Commons several one yer



Některé stránky[edit]