Template:LIGO/i18n/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:LIGO/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:LIGO/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Dit bestand is gelicentieerd onder het LIGO Image Use Policy:


Met dank aan Caltech / MIT / LIGO Laboratory

Tenzij anders vermeld, mogen afbeeldingen en video's op openbare websites van het Laser Interferometer Gravitational-wave Observatory (LIGO) (openbare sites die eindigen op een caltech.edu of mit.edu adres) zonder voorafgaande toestemming voor elk doel worden gebruikt, onder voorbehoud van de hieronder vermelde speciale gevallen. Uitgevers die toestemming willen, kunnen deze pagina afdrukken en bewaren voor hun administratie; LIGO geeft geen afbeeldingsmachtigingen per afbeelding.

Door ervoor te kiezen om het materiaal van deze website te downloaden, gaat de gebruiker ermee akkoord
  1. dat noch Caltech (voor caltech.edu) noch MIT (voor mit.edu) verklaringen of garanties geven met betrekking tot het eigendom van auteursrechten op de afbeeldingen, en geen anderen vertegenwoordigen die kunnen beweren auteurs of eigenaren van auteursrechten van een van de afbeeldingen te zijn, en geen garanties geven met betrekking tot de kwaliteit van de afbeeldingen. Noch Caltech, noch MIT is verantwoordelijk voor enig verlies of kosten die voortvloeien uit het gebruik van de afbeeldingen, en u vrijwaart Caltech en MIT van alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit dergelijk gebruik.
  2. om een kredietlijn te gebruiken in verband met afbeeldingen. Tenzij anders vermeld in de bijschriftinformatie bij een afbeelding, moet de kredietlijn "Met dank aan Caltech / MIT / LIGO Laboratory" zijn.
  3. dat de goedkeuring van een product of dienst door Caltech, MIT, LIGO of de National Science Foundation (NSF) niet mag worden geclaimd of geïmpliceerd.
Speciale gevallen
  • Als een afbeelding een identificeerbare persoon bevat, kan het gebruik van de afbeelding voor commerciële doeleinden inbreuk maken op het recht van die persoon op privacy of publiciteit, en toestemming moet van de persoon worden verkregen. Neem voor meer informatie contact op met LIGO Information op +1.626.395.3064.
  • Caltech- en/of MIT-aannemers en -leveranciers die LIGO-afbeeldingen willen gebruiken in reclame- of public relations-materialen, moeten verzoeken richten aan Caltech Media Relations Office, telefoon +1.626.395.3226.
  • Sommige beeld- en videomaterialen op openbare LIGO-websites kunnen eigendom zijn van andere organisaties dan Caltech of MIT. Deze eigenaren hebben ermee ingestemd om hun afbeeldingen en video's beschikbaar te stellen voor journalistiek, educatief en persoonlijk gebruik, maar er worden beperkingen opgelegd aan commercieel gebruik. Als u toestemming wilt krijgen voor commercieel gebruik, neemt u contact op met de eigenaar van het auteursrecht die in elk bijschrift en/of krediet van de afbeelding wordt vermeld. Het eigendom van afbeeldingen en video's door andere partijen dan Caltech of MIT wordt vermeld in het bijschriftmateriaal en/of de afbeeldingsvermelding bij elke afbeelding.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{LIGO}} instead.