Template:Debian-meetings-archive/i18n/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:Debian-meetings-archive/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:Debian-meetings-archive/i18n and have to be approved by a translation administrator.
Dit bestand is gelicentieerd onder de licentie Debian-meetings-archive:

Copyright © De auteur(s)

Hierbij wordt kosteloos toestemming verleend aan eenieder die een kopie van dit werk verkrijgt, om zonder beperking in het werk te handelen, met inbegrip van maar niet beperkt tot het recht om het werk te gebruiken, te kopiëren, te transformeren, aan te passen, te wijzigen, samen te voegen, te publiceren, te distribueren, in sublicentie te geven en/of kopieën van het werk te verkopen, en om personen aan wie het werk wordt geleverd toe te staan dit te doen, onder de volgende voorwaarden:

De bovenstaande auteursrechtvermelding en deze kennisgeving van toestemming worden verspreid met alle kopieën, transformaties en aanpassingen van het werk of substantiële delen daarvan.

HET WERK WORDT GELEVERD "ZOALS HET IS", ZONDER ENIGE VORM VAN GARANTIE, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT DE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET-INBREUKMAKENDHEID. IN GEEN GEVAL ZIJN DE AUTEURS OF AUTEURSRECHTHEBBENDEN AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE CLAIM, SCHADE OF ANDERE AANSPRAKELIJKHEID, HETZIJ IN EEN HANDELING VAN CONTRACT, ONRECHTMATIGE DAAD OF ANDERSZINS, VOORTVLOEIEND UIT, UIT OF IN VERBAND MET HET WERK OF HET GEBRUIK OF ANDERE TRANSACTIES IN HET WERK.


NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Debian-meetings-archive}} instead.