Commons:Wikimedia Bangladesh/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Wikimedia Bangladesh and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Wikimedia Bangladesh and have to be approved by a translation administrator.
Wikimedia Bangladesh

Wikimedia Bangladesh is de liefdadigheidsinstelling die Wikimedia Commons en andere Wikimedia-projecten in Bangladesh promoot.

Dat omvat het aanmoedigen van culturele instellingen in Bangladesh om materiaal vrij te geven aan Commons. De volledige ondersteuningsresultaten voor Commons zijn beschikbaar op Category:Supported by Wikimedia Bangladesh. Onder andere activiteiten : Meta.

Hoe helpen wij?

Contacten onderhouden met instellingen: Vooral via onze Wikimedians ter plekke probeert de liefdadigheidsinstelling culturele instellingen te overtuigen om hun afbeeldingen vrij te geven onder een Creative Commons-licentie. Als u iets op uw verlanglijstje hebt staan, neem dan contact op met info@wikimedia.org.bd

Open kennis ondersteunen

Een van de strategische doelen van het goede doel is het ontwikkelen van open kennis. Een van de maatregelen die Wikimedia Bangladesh gebruikt om de impact op de kwaliteit van open kennis te beoordelen, is het aantal Uitgelicht, Kwaliteit en Gewaardeerde afbeeldingen ondersteund door de afdeling. Hieronder vindt u een voorbeeld van enkele van de bestanden die de verschillende kwaliteitsbeoordelingsprocessen hebben doorlopen. Meer is hier te vinden: Uitgelicht, Kwaliteit en Gewaardeerd.