Commons:Wiki Loves Monuments 2016 in Bangladesh/uk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Wiki Loves Monuments 2016 in Bangladesh and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Wiki Loves Monuments 2016 in Bangladesh and have to be approved by a translation administrator.

Shortcut: COM:WLMBD2016

Ласкаво просимо до
Вікі любить пам'ятки 2016
­ ­ Бангладеш
About
Про конкурс

Вікі любить пам'ятки (ВЛП) — це щорічний міжнародний фотоконкурс, що проводиться у вересні, організовується по всьому світу регіональними відділеннями, групами користувачів Вікімедіа, і місцевими волонтерами Вікіпедії. Люди роблять фотознімки пам'яток, вантажать їх на Вікісховище, після чого ці фото можна використовувати у Вікіпедії та деінде. За даними Книги рекордів Гіннеса, конкурс «Вікі любить пам'ятки» 2011 року побив світовий рекорд, ставши наймасштабнішим фотоконкурсом в історії. У 2013 році в конкурсі «Вікі любить пам'ятки» взяли участь люди з понад п'ятдесяти країн зі всього світу.

Є чимало історичних і археологічних пам'яток в усіх країнах-учасницях. Ціллю конкурсу є заохочення людей до виконання знімків цих пам'яток, і до публікації їх під вільною ліцензією, щоб інші мали до них доступ через інтернет. Цього року Бангладеш теж бере участь у цьому конкурсі, і ця сторінка репрезентує Бангладеську частину конкурсу. Локальний конкурс підтримується й організовується Вікімедіа Бангладеш із допомогою місцевих фотографічних клубів і членів спільноти бенгальської Вікіпедії.

Графік
  • Дата початку: 1-ше вересня 2016
  • Дата завершення : 30-те вересня 2016
  • Результати конкурсу: кінець жовтня 2016

Заохочуємо кожного до участі, або як учасника (фотографа), або як організаційного волонтера, або як обидва водночас. Будь ласка, допоможіть нам, поділившись цими новинами з друзями через соцмережі. Хештег: #WLMBangladesh

Поширити це: Поширити через Facebook Поширити через twitter.com Поширити через Google+

Facebook (сторінка)   Facebook (подія)   Twitter

Див. також
How to participate
Як взяти участь

Підготуйте свої фотознімки будь-яких пам'яток у Бангладеші зі списку нижче.
Увійдіть у систему або Створіть новий обліковий запис на Вікісховищі
Підберіть добрі назви для своїх фото.
Щоб завантажити фотознімки, клацніть на назву регіону, щоб завантажити так багато фото, як тільки Ви можете. Ви знайдете кнопку завантаження поряд з назвою кожної пам'ятки в списку.
Поділіться своїм успішним завантаженням у соцмережах за допомогою нашого хештегу: #WLMBangladesh.
І терпляче очікуйте на результати! Всього найкращого! (Подробиці, правила і ЧаПи)

Умови

Усі завантажені фото мають бути Вашою власною роботою. Але зображення з водяними знаками не допускаються до участі в конкурсі.
Усі фото мають бути завантажені в межах вересня 2016, щоб їх допустили до участі в конкурсі.
Усі фото мають публікуватися під ліцензією CC BY-SA 4.0.
Учасники повинні мати обліковий запис із прив'язаною активною електронною поштою на випадок, якщо організатори захочуть зв'язатися. (Подробиці, правила і ЧаПи)

Усі записи, подані в списках внизу, для цього конкурсу вважатимуться пам'ятними будівлями Бангладешу. Будь-які інші будівлі, не включені в ці списки, не будуть допущені до участі в конкурсі..

Готові завантажувати? Клацніть на списку внизу

Де розташована Ваша пам'ятка?
Регіон Барісал Регіон Читтаґонґ Регіон Дакка Регіон Кхулна Регіон Маймансінгх Регіон Раджшахі Регіон Рангпур Регіон Сілхет Я не знаю