Commons:Picture of the Year/2012/Translations/Village Pump/uk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Відкрито перший раунд голосування за Зображення року[edit]

Дорогі Вікімедійці,

Вікісховище з радістю оголошує відкриття змагання за Зображення року 2012. Нам цікава ваша думка про те, які із зображень можуть стати Зображенням року в 2012. Голосування відкрите для наявних користувачів Вікімедіа, які відповідають таким критеріям:

  1. Користувачі мусять мати обліковий запис в будь-якому проекті Вікімедіа, цей обліковий запис має бути створений до Tue, 01 Jan 2013 00:00:00 +0000[UTC].
  2. Цей обліковий запис мусить мати більше 75 редагувань в будь-якому окремому проекті Вікімедіа до Tue, 01 Jan 2013 00:00:00 +0000 [UTC]. Будь-ласка перевірте право свого облікового запиту через інструмент перевірки права на голосування в конкурсі ЗР 2012.
  3. Користувачі мусять голосувати з обліковим записом, який відповідає вищезазначеним вимогам, на Вікісховищі, або на іншому SUL-related проекті Вікімедіа (для інших проектів Вікімедіа, обліковий запис має бути підключеним до облікового запису користувача на Вікісховищі через SUL).

У змаганні беруть участь сотні зображень, які в минулому році міжнародною спільнотою Вікісховища були визначені Вибраними зображеннями. Вікісховище містить найрізноманітніші зображення — професійні світлини тварин і рослин, перехоплюючі подих панорами і зображення неба, зображення історичних і архітектурних пам'яток, карти, емблеми, діаграми, створені з використанням найсучасніших технологій, а також вражаючі портрети людей.

Для вашої зручності ми посортували зображення в тематичні категорії. Буде проведено два раунди голосування: в першому раунді можете голосувати за будь-яку кількість зображень. Переможці першого раунду з кожної категорії, а також десять найкращих за загальним числом голосів увійдуть у фінал. У фінальному раунді, в якому лишиться обмежене число зображень, ви муситимете вибрати одне зображення, яке ви хотіли би бачити Зображенням року.

Для перегляду зображень-кандидатів перейдіть на сторінку ЗР 2012 на Вікісховищі.

Вікісховище відзначає цим конкурсом наші вибрані зображення 2012 року. Ваші голоси вирішать, яке зображення стане Зображенням року, тому не забудьте проголосувати в першому раунді до 30 січня 2013

Дякуємо,
Комітет Зображення року Вікісховища