Commons:Picture of the Year/2012/Translations/Village Pump/tr

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Yılın Resmi yarışmasının 1. turu başladı[edit]

Sevgili Vikimedya kullanıcıları,

Vikimedya Commons, 2012 Yılının Resim yarışmasının başladığını mutlulukla duyurmaktadır. 2012 yılının en iyi resmini belirlemek için sizin görüşlerinize ihtiyaç duymaktayız. Oy kullanacak kişilerin aşağıdaki şartları sağlaması gerekmektedir:

  1. Kullanıcının herhangi bir Vikimedya projesinde, 01 Ocak 2013 Perşembe günü saat 00:00:00 +0000[UTC]dan önce kayıtlı olduğu bir hesabı olmalıdır.
  2. Bu kullanıcı hesabıyla, 01 Ocak 2013 Perşembe saat 00:00:00 +0000'dan önce [UTC]herhangi bir Vikimedya projesinde en az 75 düzenleme yapılmış olması gerekmektedir. Hesabınızın bu şartları sağlayıp sağlamadığını buradaki araçtan kontrol edebilirsiniz.
  3. Yukarıdaki gereksinimler kullanıcının Commons hesabı tarafından karşılanabildiği gibi başka bir Vikimedya projesi hesabı tarafından da karşılanabiliyor olabilir.(diğer Vikimedya projeleri hesapları için, söz konusu hesap kullanıcının Commons hesabı ile SUL üzerinden ilişkilendirilmiş olmalıdır).

Geçtiğimiz yıl uluslararası Vikimedya Commons topluluğu tarafından Nitelikli Resimler arasına seçilmiş olan görsellerin tamamı söz konusu yarışmada yarışacaktır. Profesyonel hayvan ve bitki çekimlerinden nefes kesici panoramalara, ufuk çizgilerinden tarihsel görsellerin restorasyonuna; dünyanın en iyi mimari eserlerinin betimlenmesinden haritalara, amblemlere; modern teknoloji ile üretilmiş diyagramlara ve etkileyici insan portrelerine Commons tüm lezzetleri nitelendirmektedir.

Sizin için görselleri kategorilere ayırdık. İki aşamalı bir oylama yapılacaktır, birinci aşamada istediğiniz kadar görseli oylayabileceksiniz. Bu aşamayı geçen ve toplamda en yüksek oyu alan 10 görsel finale kalacaktır. Final aşamasında ise; sınırlı sayıdaki görselden yalnızca bir tanesini "Yılın Resmi" olması için seçiyorsunuz.

Yarışmaya aday olan görselleri görmek için Vikimedya Commons Yılın Resmi 2012 sayfasınıziyaret ediniz.

Vikimedya Commons 2012'nin nitelikli resimlerini bu yarışma ile tebrik etmektedir. Yılın Resmi ise sizin oylarınız ile belirlenecektir, dolayısıyla 30 Ocak 2013 tarihinde ilk tur için oyunuzu mutlaka kullanın. Teşekkürler,
Vikimedya Commons Yılın Resmi komitesi