Commons:Picture of the Year/2012/Translations/Village Pump/el

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Αγαπητοί Wikimedians,

Τα Wikimedia Commons βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι ο διαγωνισμός Εικόνα της χρονιάς 2012 έχει αρχίσει. Ενδιαφερόμαστε για την άποψή σας όσον αφορά ποια αρχεία να προκριθούν ώστε να ανακηρυχθούν Εικόνα της χρονιάς για το 2012. Δικαίωμα ψήφου έχουν χρήστες οι οποίοι πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  1. Οι χρήστες πρέπει να διαθέτουν λογαριασμό σε οποιοδήποτε από τα εγχειρήματα του Wikimedia, με ημερομηνία εγγραφής πριν την Tue, 01 Jan 2013 00:00:00 +0000[UTC].
  2. Αυτός ο λογαριασμός πρέπει να έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 75 επεξεργασίες σε οποιοδήποτε εγχείρημα πριν την Tue, 01 Jan 2013 00:00:00 +0000[UTC]. Παρακαλούμε ελέγξετε αν έχετε το δικαίωμα ψήφου με το εργαλείο POTY 2012 Contest Eligibility tool. (είναι στα αγγλικά)
  3. Οι χρήστες πρέπει να ψηφίσουν με έναν λογαριασμό που πληροί αυτά τα κριτήρια είτε στα Commons είτε σε κάποιο άλλο εγχείρημα του Wikimedia με το οποίο σύνδεση στο λογαριασμό στα Commons μέσω ενοποιημένου (SUL) λογαριασμού.

Εκατοντάδες εικόνες επιλέχτηκαν ως αξιόλογες από την διεθνή κοινότητα των Wikimedia Commons τον προηγούμενο χρόνο και όλα είναι υποψήφια για τον τίτλο Εικόνα της χρονιάς. Από επαγγελματικές φωτογραφίες ζώων και φυτών μέχρι εντυπωσιακά πανοράματα και αστικά τοπιά, αποκατεστημένες ιστορικές εικόνες, εικόνες που απεικονίζουν τους καλύτερους χάρτες, κτίρια, εμβλήματα, διαγράμματα δημιουργημένα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και εντυπωσιακά πορτραίτα, τα Commons περιλαμβάνουν αξιόλογες εικόνες για όλα τα γούστα.

Για δική σας διευκόλυνση τα αρχεία είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες. Θα διεξαχθούν δύο γύροι ψηφοφοριών· στον πρώτο γύρο μπορείτε να ψηφίσεται όσα αρχεία σας αρέσουν. Οι νικητές κάθε κατηγορίες του πρώτου γύρου μαζί με τα πρώτα δέκα αρχεία σε αριθμό ψήφων θα περάσουν στον τελικό γύρο. Σε αυτή τη φάση, με έναν περιορισμένο αριθμό εικόνων, πρέπει να επιλέξετε την μία εικόνα που θέλετε να γίνει Εικόνα της χρονιάς.

Για να δείτε τα υποψήφια αρχεία πηγαίνετε σε αυτή τη σελίδα: POTY 2012 page on Wikimedia Commons.

Τα Wikimedia Commons γιορτάζουν με αυτόν τον διαγωνισμό τις αξιόλογες εικόνες του 2012. Οι ψήφοι σας είναι σημαντικές για την διαδικασία και γι' αυτό θυμηθείτε να ψηφίσετε στην πρώτη φάση του διαγωνισμού μέχρι τις 30 Ιανουρίου 2013.

Σας ευχαριστούμε,
οι επιτροπή Εικόνων της χρονιάς των Wikimedia Commons