Commons:Picture of the Year/2012/Introduction/uk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search


  Picture of the Year 2012
   The Seventh Annual Wikimedia Commons POTY Contest
Thanks for your participation! The 2012 winners have been announced!

Сьомий щорічний конкурс «Зображення року» — це захід, в результаті якого серед зображень, що отримали протягом 2012 року статус «вибраних», шляхом голосування серед учасників усіх проектів фонду Вікімедіа буде вибрано одне зображення року.

Коли я зможу голосувати?[edit]

Раунд 1 конкурсу «Зображення року 2012» (POTY) пройде...
з 16 January 2013
до 30 January 2013
Раунд 2 (фінал)
з 7 February 2013
до 14 February 2013

Про інструмент голосування[edit]

  • Перші три дні — пробний період «бета-тестування». Будь-ласка, перевірте, що скрипт голосування працює успішно.
  • Голоси, віддані протягом пробного періоду — перших трьох днів — також визнаються дійсними. Комітет враховуватиме їх разом з голосами, відданими пізніше.

Хто може голосувати?[edit]

Голосувати можуть лише користувачі, які відповідають певним критеріям. У вас має бути не менше 75 редагувань до Tue, 01 Jan 2013 00:00:00 +0000 [UTC], зроблених з одного облікового запису в проектах фонду Вікімедіа. Ви повинні голосувати зі свого облікового запису, що відповідає вищепереліченим вимогам на Вікісховищи, або іншому проекті фонду Вікімедіа, пов'язаному з обліковими записами на Вікісховищі через механізм «Глобального облікового запису» (SUL).

Навіть якщо користувач має декілька облікових записів, що відповідають заданим параметрам, він може проголосувати лише з одного з них.

В цьому році голосування проводиться за допомогою спеціального застосунку, для якого необхідно, аби у вас у браузері було увімкнено JavaScript та можливість використання веб-сховища. Для участі у конкурсі «Зображення року 2012», ви маєте дати дозвіл вашому застосунку для зберігання на вашому комп'ютері даних про вашу відповідність критеріям, про те, які конкурсні файли ви переглядали, а також інформацію про те, за які зображення ви проголосували.

Прочитати про це більш детально

Як голосувати[edit]

Перегляньте галереї поточного раунду голосування та знайдіть час для перегляду усіх зображень у будь-якій з категорій, в якій ви вирішили голосувати, натисніть кнопку «Голосувати» («Vote») нижче того зображення, яке ви хочете підтримати.

Голос автоматично збережено. Ви можете перевірити це у своєму внеску. Якщо ви зіткнулися з помилкою, будь-ласка, прочитайте FAQ або цей звіт.
Прямо на цій сторінці, нижче голосів інших учасників, додайте начтупний код: # [[User:{{subst:REVISIONUSER}}|]].
В першому раунді — декілька голосів
Користувачі, які відповідають критеріям, можуть голосувати за будь-яку кількість зображень-кандидатів, які вони хочуть підтримати.
За кожне зображення можна віддати лише один голос; повторні голоси будуть видалені або не враховані при підрахунку.
у фінальному раунді — лише один голос
Кожен з користувачів, що відповідають вимогам, може проголосувати лише за одне зображення-фіналіста.
Якщо користувач голосує більше одного разу, то лише останній (що поданий пізніше за інші) з цих голосів буде враховано при підрахунку.


Де голосувати?[edit]

Просто перейдіть за посиланням «Галереї» або «Фіналісти» в заголовку вище.