Baltix Linux

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Eesti: Baltix on Linuxi distributsioon, mis põhineb Debianil ja Ubuntul, ning mis on mõeldud olema täielik ja kasutajasõbralik opsüsteem inimestele, kes elavad Balti regioonis (põhiliselt lätlastele ja leedukatele). Täiendavad toetatud keeled on vene, inglise, poola, eesti, norra ja teised, mis asetsevad Baltimaade ümbruses. Baltix OS töötab ka Live-CD või -DVD-na ning seda on võimalik installeerida ka kõvakettale.
English: Baltix is a Linux distribution, based on Debian and Ubuntu, aimed to be a complete, user-friendly operating system for people living in the Baltic region (mainly for Lithuanians and Latvians). Additional supported languages are Russian, English, Polish, Estonian, Norwegian and others near and around the Baltic region. Baltix OS is functional directly from CD/DVD without installation, but also can be installed to hard disk.
Lietuvių: Baltix - tai Lietuvai ir kitoms Baltijos šalims pritaikyta Linux operacinė sistema ir programinės įrangos rinkinys, sukurtas Debian GNU/Linux bei Ubuntu OS pagrindu. Sistema gali veikti tiesiai iš CD/DVD arba įdiegta į kompiuterio diską.

CDs[edit]

Version 1.x

Version 2.x

Screenshots[edit]

Desktop

Running Software

Applications

Games

Ubuntu 7.04 and Baltix 2.7 installation in Lithuanian language

Videos (Screenshots)[edit]