User talk:Vanished User 1930800025

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Welcome to Wikimedia Commons, Vanished User 1930800025!

-- Wikimedia Commons Welcome (talk) 16:15, 27 March 2017 (UTC)[reply]

File:Black Sea Raid - Operation of the Turkish navy.svg[edit]

Selam Sait,

File:Black Sea Raid - Operation of the Turkish navy.svg dosyasında yazım hatası var, düzeltmek istedim ama beceremedim. 29/10/14 de kısmı 29.10.1914'te yapabilir misin? "de" değil de "te" olması lazım ve 14 yerine 1914 yazarsak yıl daha belirgin olur. --Hedda Gabler (talk) 08:31, 24 December 2020 (UTC)[reply]

Selam, hallettim :))SAİT71 (talk) 16:06, 24 December 2020 (UTC)[reply]

+[edit]

Hedda Gabler merhaba. Daha öncesinde sana açıklamalarda bulunmuştum, ancak herhangi bir reaksiyon göstermedin. Okudun mu, gördün mü görmedin mi bilmiyorum ama şuraya bırakayım bir kez daha. Bakarsan faydalı olacaktır :)

Şurada son yazdıklarına açıklamalar getireyim (güncel kullanıcı adım Nanahuatl'dır, özel sebeplerden ötürü de eskisini kullanmıyorum, saygı duymanı rica ederim ilk olarak).

  1. Kingbjelica, benim bir hakaretim ya da nezaketsizliğim sonucunda katkılarını askıya almadı. Bilakis, kendisi birden, kendi ifadesine göre "gecenin beşinde yanit vermek zorunda hissederek", birçok hakarette bulunarak -ki onlar kaldırıldı ve ben kaldırılmalarından yana değilim bu tip ifadelerin- Vikipedi'yi bıraktığını ifade etti. Orada yazılanlar okunursa, benim kendisine bir çağrıda bulunmadığım, kendisine hakaret etmediğim, hatta konunun öznesinin kendisinin dahi olmadığı görülebilir. Orada bahsettiğim tek şey, kendisinin daha önceleri de bana hakaretler ettiği ve sonrasında özür dilediği, ancak ilerleyen süreçte tekrar benzer hakaretler ettiği, şikayetler açtığı; ancak buna karşı benim hakarette bulunmamam ve kendisiyle iletişimi sürdürme çabamdı. Ben hakaret etmedim kendisine, kendisi bana etti. Ben kendisini şikayet etmedim, o beni şikayet etti. EN son yine hakaretler etti ve katkılarını durdurduğunu açıkladı. Halbuki öyle bir ortam da yoktu, kendisine soru sormadım, kendisiyle konuşmuyordum dahi :) Yalnızca örnek veriyordum. Burada kendisinin yaptıklarını da eleştirmiyordum, "beni şikayet etti, ancak olayı kişisel bir nefrete dökmedim" demeye çalışıyordum. Orada da açıkça ifade ettim zaten. Kingbjelica'ya herhangi bir kinim olmadı, hakaretim olmadı; hakaretler eden ve şikayetler açan kendisi, en son hakaret edip beni suçlu gibi gösteren de kendisi. Buna rağmen bakın buna rağmen, kendisine bir proje yapacağım, beklerim katkılarını diyen de benim. Hem hakarete maruz kalan benim hem de ortak bir çalışma ortamı oluşturmaya çalışan :) Kendisi aynı başvuruda şurada karşı olduğunda, gayet nazik bir üslup kullandı mesela. Aynı şekilde de yanıt verdiğim kanaatindeyim. O zaman bile şunu demişim: "Kendisine şahsen bir hakaretim oldu mu? Olmadı, oldu diyen de buyursun göstersin. Her zaman katkı yapmaya çalışan biri olmaya, yapıcı olmaya çalışıyorum. Hatalarım olmuşsa da -ki oluyor da- bunları telafi etmeye çalışıyorum." Hâlâ da aynı düşüncedeyim.
  2. Kaç kullanıcıyı "kaçırdım"? Gösterebilir misin? Gerçekten, ciddi anlamda soruyorum. Böyle söylentiler var ve bunlar adeta efsaneleşmiş, mitleşmiş. Hangi kullanıcı "Nanahuatl bana hakaret etti, beni soğuttu?" dedi? Benim hatırladığım iki kullanıcı var, ilki şurada. İnan hatırlamıyorum nedendi, 2011-12 yılları civarında olsa gerek. Kendisinin değişikliklerinden Vikipedi'yi bırakmadığını görüyorum ben. Onun dışında, yine hakaretler yağdıran biri daha aklıma geliyor. Anlaşmazlık olduğunda hakaretler yağdırmak, nezaket sınırlarını aşmak, Vikipedi'yi şunun yüzünden bırakıyorum demek kimseyi haklı yapmaz. Ben de nezaketsizlikler yapıyorum, başkaları da yapıyor, tek sorun yalnızca ben yapıyormuşum gibi algılanması :)
  3. "Milletin çevirilerine burun kıvırır, bilmediği terimleri eleştirir ya da ona uygun karşılıklar bulmaya çalışır, kendi dediği olmazsa da görüşünü değiştirmezdi." demişsin tekrar. Bunu uzun uzun yukarıda anlattım ama birkaç genel veri sunayım. Senin tarafından başlatılan son 11 kaliteli/seçkin adaylığın 11 maddenin 10'unda destek verirken tekinde "KMA ama SMA olabilir" yorumum var yalnızca. Ancak buna karşın benim aday gösterdiklerimden 3'ünde senin yorumun var, 2'si karşı, tekinde ise tek cümlelik değerlendirme.
    Şu an devam eden şu adaylıkta ise, İngilizce maddede art arda iki cümlede birer kez geçen drill ifadesini ilk olarak "yangın tatbikatı" sonrasında ise "matkap" olarak çevirmişsin. Bunun hatalı olduğu gün gibi ortadayken bunu belirtmem ve düzetlmem suç mu? Yahut şurada, "bilgim olmayan bir konu, ben yalnızca kaynakta ve Vikipedi'de ne yazdığını aktardım. Gerisini bilmem" gibi yorumlarım var. Bunlar mı "benim dediğim illa olacak" havası? Adaylığı da zaten desteklemişim. "Bilgim yok" diyorum, daha ne diyeyim? :)

Umarım bu kez dediklerimi dikkate alırsın. Bak senin de bir ton bana yakıştırman oldu, kişisel ithamların oldu şu son yazdıklarında. Bunları yapmamanı rica ediyorum, zira ben yapmıyorum ve yapılmasını da istemiyorum. Ben sana ne kadar saygılı davranmaya çalışıyorsam aynı özeni senden de görmek isterim, bu da benim hakkım. Lütfen biraz empati yap ve yazdıklarımı sakince değerlendir :) İyi çalışmalar hocam.--Nanahuatl (talk) 22:11, 1 October 2021 (UTC)[reply]

Tekrar selam. Israrla eski kullanıcı adımı kullanmanı taciz olarak algılayacağımı ileteyim bu aşamadan sonra. Nazik bir şekilde rica ettim, en azından saygı duymanı beklerdim. Gecenin beşinde kimse kimseyi zorlamıyor yorum yapsın diye, aramızda saat farkı olduğundan bana da sabahın altısında bildirim geliyor ama umursamıyorum bile. Telefon değil bu, Vikipedi'ye girilmeden bildirim gelmez :) En olmadı, bazı kullanıcılar sessize de alınabiliyor, öyle bir seçenek de var. Tekrar ediyorum, ben kendisine hakaret etmedim. Varsa göster lütfen Hedda Gabler. Kendisi sürekli olarak hakaret ve şikayet etti, ben etmedim. Kendisi özür diledi bizzat, iki kere, ben de olması gerektiği gibi anlayışla karşıladım. Özür demek, tekrar yapmayacağım demek. Özür dilemek güzel bir şey, ama tekrar tekrar yapınca da bir anlamı kalmıyor. Kendisinin Vikipedi'yi bırakması, benim yaptıklarımla değil, kendisinin gece beşte Vikipedi'ye girip hakaret etme ihtiyacı duyduran neyse ondan ötürü.--Nanahuatl (talk) 07:33, 2 October 2021 (UTC)[reply]

Selam Hedda Gabler. Mesaj sayfamı yalnızca konunun özneleri ve diğer yetkililer için tutmak istediğimden yazdıklarını kaldırdım. Kişisel yorumlar var yazdıklarında, onlarla ilgili bildirimde bulundum. Bu noktadan sonra ben de başkalarının nezaketsizliklerine karşı minimum tolerans göstereceğim, hoş değil yazdıkların zira.
İkinci olarak, ben zaten maddelerde katkı yapmaktayım. Katkılarım sayfasından görebileceğin üzere madde yazmaya odaklanmış durumdaydım. Elbette bunu yaparken var olan maddelerin de kalitesini arttırma, temizleme ve düzenleme çalışmalarını yapıyordum. Ortada öyle bir algı var ki, sanki her 10 katkımdan 5'i tartışma, mesaj odaklı gibi. Zaten sırf 2 ay, 10.000 olan bekleyen değişikliklerin sıfırlanmasıyla geçmişti. Bunun yanı sıra, şuradan mevcut seçkin içeriği kontrol ede ede, düzenleye düzenleye ilerledim. Ben kendimi sürekli anlatmaya çalışıyorum ama senden geri dönüş alamıyorum, ama olsun yine de belirteyim istedim. Çok zor muhtemelen bu algıyı yıkmak ama ne yapalım bu da benim ödediğim bir bedel sanırım :) Yine de eyvallah, iyi günler. Nanahuatl (talk) 20:12, 30 August 2022 (UTC)[reply]

Notification about possible deletion[edit]

Some contents have been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether they should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at their entry.

If you created these pages, please note that the fact that they have been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with them, such as a copyright issue. Please see Commons:But it's my own work! for a guide on how to address these issues.

Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!

Affected:


Yours sincerely, Genericusername57 (talk) 19:06, 22 October 2023 (UTC)[reply]

File:Clitoris Anatomy tr.svg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue. Please see Commons:But it's my own work! for a guide on how to address these issues.

Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!

Borvan53 (talk) 11:21, 11 November 2023 (UTC)[reply]