User talk:Pere prlpz/Archive 3

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

A todo trapo

Mmmmmm... Me parece que hay algo parecido a una competición a la carrera para conquistar la de oro... Pues que gane el mejor ! (o el que tenga más fotos, o el que sea más rápido en subirlas). De antemano te adelanto que no tengo ni la más remota intención de ir a Plasencia a recoger de manos del alcalde, supongo, el super kit de merchadising Wikipedia, así que, por mérito propio o por suplencia, te los llevas tú seguro. Un fuerte abrazo, compañero. --Zarateman (talk) 22:46, 9 September 2011 (UTC)

Dependències del CIDOB / Casa de misericordia

Hola Pere, ¿Es correcto este cambio? ¿Debería renombrar File:Dependències del CIDOB - sobre la porta.jpg? Platonides (talk) 17:54, 17 September 2011 (UTC)

Ya veo. Muchas gracias. Platonides (talk) 18:17, 17 September 2011 (UTC)

Some falafel for you!

No hi havia butifarra amb seques. Pere prlpz (talk) 20:08, 20 September 2011 (UTC)

A pastar fang

Te'n pots anar a parir panteres.
Abans de menjar-te el falafel del missatge d'abans, recorda ficar-hi això a dins. Bon profit. Pere prlpz (talk) 20:18, 20 September 2011 (UTC)

Vila Vella

Bien hallado.

De las 6 subcategorías, al comprimir la lista, perdía siempre la última (o más si las agrupaba). Ya lo he solucionado, muchas gracias.

Platonides (talk) 14:52, 26 September 2011 (UTC)

Casa Roviralta

He renombrado el archivo. En vez de decir en la descripción que el nombre está mal, es más fácil marcarlo con {{Rename}} para que sea trasladado. -Platonides (talk) 15:04, 26 September 2011 (UTC)

Fira de Barcelona

Tens raó, ja he tret "Sants Montjuic", que nomes usarem en les fotos dels edificis del recinte de Montjuic. També he tret "Fairs in Barcelona" ja que aquesta categoria les podem usar en les fires individuals. A més, Fira de Barcelona ha començat a organitzar fires a l'estranger.Jordiferrer (talk) 15:44, 26 September 2011 (UTC)

Que et semblaria "Buildings of Fira de Barcelona in Montjuïc" i "Buildings of Fira de Barcelona in Gran Via-L'Hospitalet". --Jordiferrer (talk) 15:48, 26 September 2011 (UTC)
Quin nom, en anglès, usaries pels 2 recintes? --Jordiferrer (talk) 15:58, 26 September 2011 (UTC)

Categories com Tallers 11

Enacara que no calgui desambiguació, per categories de edificis on nomes usem el carrer i número, jo hi afegiria entre parentesi el nom de la ciutat o districte. Així, serà una mica més comprensible per a lectors d'altres països quan trobin aquesta categoria entre les categories suggerides. Per exemple "Tallers 11 (Barcelona)"--Jordiferrer (talk) 15:58, 26 September 2011 (UTC)

Respecte Eixample i Ciutat Vella, existeixen categories amb el mateix nom de districtes de Valencia, i a commons vaog llegir que volen que les categories siguin sempre desambiguades. Respecte "Les Corts", i "Gràcia" és el nom tant del districte com del barri dins del districte, i per això (district) crec que és la millor forma de desambiguar. Respecte a Tallers 11, és un nom que per a la majoria d'usuaris no significa res. No se si això te importància, i si afegir Barcelona és la millor opció. Simplement estava pensant en clarificar els noms per als usuaris no catalans.Jordiferrer (talk) 07:36, 27 September 2011 (UTC)
Per a aquests tipus de BCIL, "edificis d'habitatges...", vaig començar a fer categories per carrers, com Category:Cultural heritage monuments in Carrer dels Sombrerers. És més fàcil agrupar-los en una categoria per carrer que resulta més entenedora que fer una categoria per a cada número de casa que desprès queda perduda en la categoria del districte sense identificar clarament un element singular. --V.Riullop (talk) 15:20, 27 September 2011 (UTC)
Em sembla bé fer categories per carrers, però això no treu la utilitat de fer, a més, categories per monument. El que hem fet amb Gran de Gràcia em sembla un bon model.
A Commons cada monument acaba amb un bon grapat de categories, i quan no hi ha una categoria del monument cada foto acaba amb categories diferents que haurien d'anar a totes. L'única manera de coordinar-ho és una categoria del monument.
En general jo faig primer les categories de cada monument i després les del carrer. Potser en carrer com Consolat de Mar, amb molts monuments poc diferents i moltes fotos amb més d'un monument a la vegada, seria més pràctic fer-ho a l'inrevés.
Només em queda el dubte de si la categoria del carrer i la de monuments del carrer no es fan nosa. A Category:Carrer Tallers, per exemple, només hi ha monuments.--Pere prlpz (talk) 15:43, 27 September 2011 (UTC)

Añadiendo subcategorías

El bot no quita ninguna categoría excepto Cultural heritage monuments in Spain (en cuyo caso siempre añade la categoría). Calcula una categoría adecuada para la imagen basada en el id (hay unos pocos que conoce explícitamente, en otros casos lo toma a partir de la provincia y en otros mira {{Commonscat}} en las listas). Si la imagen ya está en ella o en una subcategoría, no hace nada, y sino lo añade. No lee como tales las categorías presentes en la página. Podría estar bien, aunque seguramente ya no merece la pena añadirlo. Platonides (talk) 20:07, 30 September 2011 (UTC)

Casa Comalat 3

¿Te importa sugerir un nombre apropiado para File:Casa Comalat (Barcelona) - 3.jpg, ahora que no es la Casa Comalat [1]? ({{Rename}}) Platonides (talk) 22:31, 2 October 2011 (UTC)

Wiki Loves Monuments 2011 has finished

Logo Wiki Loves Monuments 2011 català | dansk | Deutsch | English | Esperanto | español | eesti | français | galego | magyar | Lëtzebuergesch | norsk bokmål | Nederlands | norsk nynorsk | norsk | polski | português | română | русский | svenska | +/−
Dear Pere prlpz,

Thank you for contributing to Wiki Loves Monuments and sharing your pictures with the whole world. You are very welcome to keep uploading images, even though you can't win prizes any longer. To get started on editing relevant Wikipedia articles, click here for more information and help.
You can find all uploaded pictures in our central media collection Wikimedia Commons. Many photos are already used in Wikipedia. The contest was very successful with more than 165,000 images submitted throughout Europe. To make future contests even more successful, we would like to invite you to share your experiences with us in this survey.

Kind regards,

the Wiki Loves Monuments team
Map of participating countries of Wiki Loves Monuments 2011
Message delivered by Lucia Bot in 00:25, 18 October 2011 (UTC)

Caçador de monuments

Caçador de monuments
Enhorabona per la gran quantitat de fotografies de monuments. Ha estat impressionant. V.Riullop (talk) 17:19, 19 October 2011 (UTC)

Quality image

Avui he nominat una foto de Mikipons (sostre de la Sagrada Familia) a Commons:Quality_images_candidates/candidate_list. Si la consideres bona, podries votar-la amb la marca "Promotion" ?--Jordiferrer (talk) 16:13, 25 October 2011 (UTC)

D'acord, ja provaré això de Valued Images! --Jordiferrer (talk) 14:57, 31 October 2011 (UTC)
Aquí una primera prova: Commons:Valued image candidates/Sagnier-casaGarriga-p.gracia 112-sh.jpg --Jordiferrer (talk) 09:28, 1 November 2011 (UTC)
Gràcies per geolocalitzar i per afegir-la a la llista. --Jordiferrer (talk) 22:35, 1 November 2011 (UTC)

Gares des Pyrénées-Orientales

S'il vous plait, ne pas enlever la «Category:Train stations in Pyrénées-Orientales» sur les gares de ce département français. Merci d'avance Quoique (talk) 19:37, 10 November 2011 (UTC)

Foto carregada sobre una altra

Perdona, ni me'n vaig adonar; potser el nom? De tota manera, no sé com revertir-ho, perquè a l'historial no consta que abans fos una altra. Ni idea; és que feia temps que no hi entrava i no ho havia vist abans. Recordo, però no sé si era aquesta, que hi havia una amb el peu malt posat, que deia d'un sant que era un altre, però no recordo si era la de Sant Sever. En tot cas, si l'he matxacat, ho sento. Bocachete (talk) 11:56, 13 November 2011 (UTC).

Més de Barcelona

A Category:Cultural heritage monuments in Spain hi ha moltes imatges noves sense codi. Tu que hi tens la mà trencada, pots mirar-te les de Barcelona? --V.Riullop (talk) 19:40, 5 December 2011 (UTC)

1) El codi és una informació més per a la imatge, però també és una feinada que no cal si ja està identificat a la categoria. A ca:Viquiprojecte:Monuments/Imatges sense codi només comprovo les imatges que s'estan utilitzant en llistes. 2) N'hi ha que tenen pinta de monuments, o estranya que no ho siguin. Ja sortiran més endavant si és que aconseguim ampliar els BCIL. 3) El Parc de la Ciutadella és un dels 5 jardins històrics de Catalunya, amb codi RI-52-0000030, però com tots els jardins i conjunts històrics tenen un problema d'indefinició per saber si una palmera és patrimoni cultural o no. --V.Riullop (talk) 16:05, 6 December 2011 (UTC)

Museu de la Ciutat: he estat dubtant. Simplement m'he fiat del nom. --V.Riullop (talk) 15:54, 7 December 2011 (UTC)

Sip. Va carregar moltes fotos, interessants i bones, durant el concurs i li ha faltat temps. Sembla que ara ha aprofitat el formulari per descarregar tot el seu arxiu. Per cert, n'he trobat bastants de duplicades. --V.Riullop (talk) 16:25, 7 December 2011 (UTC)

Category:Castellfollit de Riubregós

He fet una ullada a Category:Castellfollit de Riubregós i tot sembla correcte. La Categoria Priorat de Santa Maria segurament s'hauria de desambiguar, ja que no crec que sigui l'unic priorat amb aquest nom.--Jordiferrer (talk) 09:49, 8 December 2011 (UTC)

Fotos de València

Hola, les dues primeres si que són del carrer Cavallers però em sembla que no és cap edifici protegit. Ja que estem cree la categoria Carrer dels Cavallers (València), no?

Les altres són de l'edifici modernista conegut com a Casa del Punt de Ganxo ([2]) que també podria tindre categoria pròpia (Punt de Gantxo o Ganxo?). Crec que no està protegit. Ja em dius --Joanbanjo (talk) 16:46, 8 December 2011 (UTC)

File:Sanl Pere de Fillols.JPG

Fet i gràcies, no havia vist l'error.--Lohen11 (talk) 21:36, 30 January 2012 (UTC)

Hi! I created the Commons:WikiProject Romania as a sister project to the multilingual WP:ROMANIA versions (currently en, fr, ro and ru) to better organize, categorize and improve the quality of media and galleries related to Romania and the Romanians. From your contributions, I think you might be interested and maybe you wish to join and support the project. Your input is welcomed! Thanks and best regards!

--Codrin.B (talk) 22:51, 3 February 2012 (UTC)

Cultural heritage monuments

Hola, Pere!.

No sé exactament a que et refereixes. He reposicionat diverses fotos segons el criteri que m'ha semblat millor, i he creat categories noves seguint models d'altres categories més completes.

De tota manera, no penso tocar més fotos en una temporada (vaig fer-ho aprofitant que he penjat fotos del viatge de vacances) ja que tinc feina amb altres coses, i categoritzar tot el munt de fotos és una feina immensa i que caldria fer doncs, com tu saps, si no hi ha una forta categorització la gent ho penja allà on li sembla.

--Jmarchn (talk) 22:23, 18 July 2012 (UTC)

Hola, de nou!

No sé a quines fotos et refereixes, en vaig modificar més de 200 els últims dies.

Quins són els "Cultural heritage monuments"?. He tingut un seguit de dubtes, per exemple, a [Category:Viladrau], la categoria [Category:Cultural heritage monuments in Viladrau] no hauria d'anar dins de [Category:Culture of Viladrau]?. M'he anat fixant que tampoc s'utilitza la categoria "Culture" arreu amb els mateixos criteris...

Moltes gràcies

--Jmarchn (talk) 16:33, 19 July 2012 (UTC)

Casa Domènech i Estapà

I'm sorry for your image. I think if I had to do I will take two to three pictures from top to bottom that I will gather for power, then correct the perspective. Like you I am authorized to withdrawed. Come back often to VI, for you have the chance to live in a city where each house is a monument. I love Barcelona! --Archaeodontosaurus (talk) 07:10, 27 July 2012 (UTC)

Valued Image Promotion

Your nomination has been reviewed and promoted
Congratulations! The image you nominated was reviewed and has now been promoted as a valued image. It is considered to be the most valued image on Commons within the scope:
Pont de Gualta.
If you would like to nominate another image, please do so at Valued images candidates.
Your nomination has been reviewed and promoted
Congratulations! The image you nominated was reviewed and has now been promoted as a valued image. It is considered to be the most valued image on Commons within the scope:
Monument a Verdaguer (Barcelona).
If you would like to nominate another image, please do so at Valued images candidates.