Template:WLM 2012 thank you/cs

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

беларуская  беларуская (тарашкевіца)  català  čeština  dansk  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)  English  Esperanto  español  eesti  français  italiano  മലയാളം  Nederlands  русский  slovenčina  српски (ћирилица)  srpski (latinica)  svenska  Tagalog  українська  +/−

Děkujeme vám za účast ve Wiki miluje památky 2012!

Vážený uživateli,
děkujeme vám za to, že jste přispěl do soutěže Wiki miluje památky 2012 a podělil se tak o své obrázky s celým světem!

Díky příspěvkům od lidí jako vy nasbírala soutěž přes 350 000 fotografií kulturních památek ze 36 zemí po celém světě, čímž se stala největší fotografickou soutěží v historii.

Všechny své obrázky můžete najít ve své knize načtených souborů a samozřejmě velmi uvítáme, pokud budete i nadále načítat obrázky a pomůžete rozvíjet Wikimedia Commons, i když (zrovna teď) nemůžete vyhrát další ceny.

Pokud byste chtěl začít editovat příslušné články Wikipedie a podělit se s dalšími lidmi o své znalosti, další informace, rady a nápovědu najdete na uvítací stránce na Wikipedii.

Aby byly další soutěže ještě úspěšnější, chtěli bychom vás požádat prostřednictvím krátkého průzkumu o vaše názory. Vyplňte prosím tento krátký dotazník a pomozte nám zjistit, co se vám na Wiki miluje památky 2012 líbilo a nelíbilo.

S pozdravem

tým Wiki miluje památky
Wiki Loves Monuments logo
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WLM 2012 thank you}} instead.