Template:Inappropriate username/sv

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Ditt användarnamn har blockerats eftersom det anses vara olämpligt; se vår policy för användarnamn för mer information. Du uppmuntras till att skapa ett nytt konto och bidra till Commons under ett mer passande användarnamn. Du kan göra detta på ett av två sätt:
  1. Skapa ett nytt konto med en lämpligt användarnamn, och du kanske önskar att lämna en anteckning längst ned på denna sida som hänvisar till nya namn
  2. Om du har gjort redigeringar under detta användarnamn och vill flytta dem till ett nytt namn; skicka e-post till administratören som är listad i blockeringsloggen med din begäran för ett nytt namn, och denne kommer att lägga till den i Commons:Changing username för dig.

För andra användare som besöker denna sida: Om du tycket att ett användarnamn har felaktigt blockerats, diskutera det på denna användares diskussionssida.


català  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)‎  English  español  français  hrvatski  italiano  magyar  português  sicilianu  Simple English  slovenščina  svenska  Türkçe  suomi  македонски  русский  українська  हिन्दी  日本語  עברית  فارسی  +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Inappropriate username}} instead.