Template:Inappropriate username/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Käyttäjätunnuksesi muokkausoikeudet on poistettu, koska käyttäjänimesi ei ole sopiva. Käyttäjänimesi on sekoitettavissa jonkun muun käyttäjänimeen, se sisältää kirosanan tai halventavan sanan tai se on muuten asiaton. Voit jatkaa Commonsin muokkausta valitsemalla jommankumman seuraavasta kahdesta vaihtoehdosta:
  1. Luo uusi käyttäjätunnus ja jätä tämän sivun pohjalle viesti, jossa kerrot uuden käyttäjänimesi. Huomaa, että tällä käyttäjätunnuksella tekemäsi muokkaukset eivät näy uuden käyttäjätunnuksen muokkauksissa.
  2. Jos olet jo muokannut käyttäjätunnuksellasi ja haluat siirtää muokkauksesi uuden käyttäjänimen alle, älä luo uutta käyttäjätunnusta, vaan pyydä sähköpostitse estolokissa mainittua ylläpitäjää tekemään käyttäjänimen vaihtopyyntö. Sen jälkeen ylläpitäjä tekee valtuutuksellasi käyttäjänimen vaihtopyynnön sivulla COM:CHU. Tällöin käyttäjätunnuksesi säilyy samana, mutta sen nimi vaihdetaan.

Voit lähettää sähköpostia ylläpitäjälle seuraavasti:

  1. Paina ylläpitäjän käyttäjänimeä estolokissa, minkä jälkeen hänen käyttäjäsivunsa avautuu.
  2. Käyttäjäsivulla paina vasemmalla otsikon ”Työkalut” (tai ”Tools”) alla olevaa nappia ”Lähetä käyttäjälle sähköpostia” (tai ”E-mail user”).
  3. Tämän jälkeen avautuvalla lomakkeella voit lähettää sähköpostia ylläpitäjälle.
  4. Huomaa, että sähköpostin lähettäminen vaatii sen, että olet antanut sähköpostiosoitteesi käyttäjätunnuksen luonnin yhteydessä. Jos et ole antanut sitä silloin, voit antaa sen asetuksissasi otsikon ”Sähköposti” alla.

Muille käyttäjille: Jos mielestäsi käyttäjätunnus on sopiva ja esto on virheellinen, voit keskustella siitä tällä sivulla.


català  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)‎  English  español  français  hrvatski  italiano  magyar  português  sicilianu  Simple English  slovenščina  svenska  Türkçe  suomi  македонски  русский  українська  हिन्दी  日本語  עברית  فارسی  +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Inappropriate username}} instead.