Шаблон:Getty Research Institute-немає відомих обмежень/i18n

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:Getty Research Institute-no known copyright restrictions/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:Getty Research Institute-no known copyright restrictions/i18n and have to be approved by a translation administrator.
Це зображення отримано завдяки Програмі відкритого вмісту Дослідницького інституту Гетті, яка на основі своєї оцінки цього зображення стверджує, що немає відомих обмежень авторського права:
Зображення з відкритим вмістом є цифровими замінниками творів мистецтва, що зберігаються в колекціях Гетті та перебувають у суспільному надбанні, авторськими правами на які ми володіємо, або про будь-які обмеження авторських прав на які нам нічого не відомо.

Тоді як Дослідницький інститут Гетті не може робити категоричних тверджень про статус авторського права на певні зображення, «зображення з відкритим вмістом можна використовувати з будь-якою метою без попереднього дозволу від організації Гетті.»

Більше інформації можна отримати за посиланням http://www.getty.edu/about/opencontent.html.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Getty Research Institute-no known copyright restrictions}} instead.