Template:Authorship claims/sv

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Du har hävdat att du är upphovsrättsinnehavare till nedanstående filer. Om du har inkräktat på någon annans upphovsrätt genom att ladda upp ett verk och denne vidtar rättsliga åtgärder har du det odelade juridiska ansvaret. Mediawiki-programvaran lagrar information om dig som kan lämnas ut till advokater.

[[:{{{1}}}]]

Warning Filer med tveksamma anspråk på upphovsrätt kan raderas, och om du fortsätter att ladda upp filer med tveksamma upphovsrättsanspråk kan ditt användarkonto blockeras för så att andra kan undersöka de uppgifter du lämnat om upphovsrätt och licenser.

Du kan hjälpa till att undvika onödiga blockeringar och raderingar genom att reda ut frågan på något av följande sätt:

  • Om verken faktiskt är dina, ladda upp högupplösta originalfiler (istället för bilder som förminskats till "webbupplösning") och ange tydligt filernas källa som ditt eget verk (own work). Som redan nämnts är du ensamt ansvarig för sådana påståenden.
  • Om några av de filer du laddat upp inte är helt och hållet skapade av dig trots dina tidigare påståenden bör du märka dem med {{Copyvio}}, så raderas de av en administratör.

Om ditt konto blockeras tillfälligt kommer du inte att kunna ladda upp filer till Commons under tiden. Ägna då denna tid till att läsa Commons licenspolicy för att försäkra dig om att du bara laddar upp tillåtet innehåll. Blockeringens varaktighet kan bero på antalet filer som ska verifieras och resultatet av undersökningen.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Authorship claims}} instead.