Template:Authorship claims/sl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Navedel si, da si avtor_ica:

[[:{{{1}}}]]

Če si naložil_a kršitev avtorskih pravic in imetnik avtorskih pravic želi pravno ukrepati, si za to odgovoren izključno sam_a. Programje MediaWiki o tebi shranjuje informacije, ki se lahko delijo s pravniki.

Warning Datoteke z dvomljivimi trditvami o avtorstvu se lahko izbrišejo, in če boš še naprej nalagal_a datoteke z dvomljivimi trditvami o avtorstvu, bo tvoj račun morda blokiran, da bodo drugi lahko proučili trditve o avtorstvu in licenci.

Nepotrebnemu blokiranju in brisanju se lahko izogneš na enega od naslednjih načinov:

  • Če so dela res tvoja lastna, naloži visokoločljivostno izvorno datoteko (namesto slik, pomanjšanih na »spletno velikost«) in jasno označi vir datotek kot tvoje lastno delo. Toda še enkrat te želim opozoriti, da si za take trditve odgovoren_na izključno sam_a.
  • Če katera od datotek, ki si jo naložil_a, kljub predhodnim trditvam ni tvoje lastno delo, jih označi z {{Copyvio}} in jih bodo administratorji izbrisali.

Če je tvoj račun blokiran, do izteka blokiranja datotek ne boš mogel_la nalagati v Zbirko. Predlagam, da si v tem času prebereš pravilo o licenciranju, da boš naložil_a dovoljeno vsebino. Trajanje blokiranja je lahko odvisno od števila datotek, ki jih je treba preveriti, in ugotovitev preiskave.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Authorship claims}} instead.