Template:Authorship claims/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Olet väittänyt olevasi seuraavien valokuvien ottaja tai seuraavien teosten tekijä:

[[:{{{1}}}]]

Jos olet ladannut tekijänoikeutta rikkovaa materiaalia ja tekijänoikeuksien haltija vaatii korvauksia, olet yksin vastuussa, jos sinut haastetaan oikeuteen. Huomaa, että sinut voidaan jäljittää IP-osoitteesi avulla.

Warning Tiedostot, joiden tekijänoikeudellinen tilanne on epäselvä, poistetaan. Jos jatkat tekijänoikeutta mahdollisesti rikkovan materiaalin lataamista, muokkausoikeutesi voidaan poistaa.

Auta tilanteen selvittämisessä seuraavasti:

  • Jos lataamasi valokuvat/muut teokset ovat oikeasti sinun ottamiasi/tekemiäsi, lataa niiden tilalle täydellä resoluutiolla olevat kuvat ja ilmaise selvästi olevasi niiden tekijä. Sen jälkeen lähetä tämän kirjepohjan avulla kirje osoitteeseen permissions-commons@wikimedia.org. Olet edelleenkin yksin vastuussa väitteistäsi.
  • Jos jokin lataamasi valokuva/muu teos ei ole itse ottamasi/tekemäsi, lisää tiedoston kuvaussivun alkuun {{Copyvio|1=Selitä tilanne}} ja korvaa ”Selitä tilanne” selityksellä tilanteesta. Tämän jälkeen ylläpitäjä poistaa tiedoston aikanaan.

Jos muokkausoikeutesi poistetaan, et voi sillä välin väliaikaisesti myöskään ladata tiedostoja. Käytä aika hyväksesi tutustumalla tiedostojen käyttösääntöihin. Kiitos yhteistyöstäsi.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Authorship claims}} instead.