Commons:Wiki Loves Earth 2017 in Bangladesh/uk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Wiki Loves Earth 2017 in Bangladesh and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Wiki Loves Earth 2017 in Bangladesh and have to be approved by a translation administrator.

Shortcut: COM:WLEBD2017


Ласкаво просимо до
Вікі любить Землю 2017­
­Бангладеш
Інформація
Інформація

Вікі любить Землю (ВЛЗ) — це щорічний міжнародний фотоконкурс, який проводиться у травні та організовується по всьому світі регіональними відділеннями, групами користувачів та локальними волонтерами Вікімедіа. Учасники роблять фотознімки локальних об'єктів природної спадщини та видовищних ландшафтів у своїх країнах, та завантажують їх на Вікісховище.

Метою цього заходу є привернення уваги до заповідних зон країн-учасниць, а кінцевою ціллю є заохочення людей до виконання фотознімків цих об'єктів та публікації їх під вільною ліцензією, після чого їх можна було б використовувати не лише у Вікіпедії, а й будь-де, кожному. Цього року Бангладеш теж бере участь у цьому конкурсі, і ця сторінка репрезентує бангладеську частину цього конкурсу. Локальний конкурс підтримується й організовується Вікімедіа Бангладеш, із допомогою членів спільноти бангладеської Вікіпедії.

Розклад
  • Дата початку: 1 травня 2017
  • Дата завершення: 31 травня 2017
  • Оголошення локальних результатів: початок липня 2017
  • Крайній термін для міжнародних результатів: 15 вересня 2017

Заохочуємо кожного до участі, або як учасника (фотографа), або як організаційного волонтера, або як обидвох водночас. Будь ласка, допоможіть нам, поділившись цими новинами з друзями через соцмережі. Хештег: #wleBangladesh

Поширити це:alt= Поширити через Facebook alt= Поширити через twitter.com alt= Надіслати до Google+

Див. також
Як взяти участь
Як взяти участь

Підготуйте свої фотознімки будь-яких заповідних зон зі списку нижче.
Увійдіть у систему або Створіть новий обліковий запис на Вікісховищі
Підберіть добрі назви для своїх фото.
Щоб завантажити фотознімки, клацніть на відповідну назву заповідної зони, щоб завантажити так багато фото, як тільки Ви можете. Ви знайдете кнопку завантаження поряд з назвою кожної заповідної зони в списку.
Поділіться своїм успішним завантаженням у соцмережах за допомогою нашого хештегу: #wleBangladesh.
І терпляче очікуйте на результати! Всього найкращого! (Подробиці, правила і ЧаПи)
Ви також можете переглянути переможців з минулого року, щоб отримати якесь уявлення про конкурс.

Умови

Усі завантажені фото мають бути Вашою власною роботою. Але зображення з водяними знаками не допускаються до участі в конкурсі.
Усі фото треба завантажити в межах травня 2017, щоб їх допустили до участі в конкурсі
Усі фото мають бути опубліковані під ліцензією CC BY-SA 4.0.
Учасники повинні мати обліковий запис із прив'язаною активною електронною поштою на випадок, якщо організатори захочуть зв'язатися. (Подробиці, правила і ЧаПи)

Усі записи, подані в списках внизу, для цього конкурсу вважатимуться заповідними природними зонами Бангладешу. Будь-які інші парки, ліси, чи інші природні об'єкти, не включені в ці списки, не будуть допущені до участі в конкурсі.

Готові завантажувати? Клацніть на списку внизу

Де Ви виконали свої фото?
Національні парки Бангладешу Заказники Бангладешу Інші заповідні зони Бангладешу