Вікісховище:Зображення року/2014/Вступ

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Picture of the Year/2014/Introduction and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Picture of the Year/2014/Introduction and have to be approved by a translation administrator.

Зображення року 2014
afterR2
1

«Зображення року—2014» — це дев’ятий щорічний фотоконкурс на Вікісховищі, в якому вибирається найкраще із завантаженого учасниками Вікісховища.

Користувачі Вікімедіїї голосували за свої улюблені зображення, виставлені на Commons (ВЗ), протягом 2014 року, щоб отримати єдине Зображення Року. Зараз голосування завершене.

Результати конкурсу Зображення року 2014

Зображення року 2014. Переглянути результати »

Шановні вікімедійці!

Конкурс «Зображення року 2014» завершений, і ми з приємністю оголошуємо результати:

Цього року ми розтрощили наші попередні рекорди за кількістю учасників — в голосуванні за Зображення року 2014 взяло участь більше людей ніж будь-коли раніше. В обидвох раундах загалом взяло участь 6698 різних осіб, що віддавали свої голоси за улюблені медіафайли.

  • Протягом першого раунду 4504 людини проголосували за всіх 983 кандидатів.
  • Протягом другого раунду 3824 людини обрали 54-х фіналістів (серед них — топ-30 загальних фіналістів першого раунду і топ-2 для кожної категорії).


У другому раунді — система «трьох голосів» була увімкнена вперше цього року — користувачі, допущені до голосування, могли проголосувати за трьох фіналістів — і кожен з цих трьох голосів вважався рівнозначним іншим.

Ми вітаємо переможців конкурсу і дякуємо їм за створення цих прекрасних медіафайлів та за поширення їх під вільною ліцензією:

  1. 547 людей проголосували за переможця, «Два метелики Dryas iulia п'ють сльози черепах в Еквадорі».
  2. На друге місце потрапило зображення, що отримало 416 голосів, «Імператорський пінгвін (Aptenodytes forsteri) вистрибує з води в Антарктиді».
  3. На третьому місці опинилося зображення, що отримало 410 голосів, «Високо над містом Токопілья, Чилі, один з локомотивів компанії SQM прямує вниз по схилу до розвороту Реверсо».

Натисніть тут, щоб побачити найкращі роботи. »

Ми також щиро вдячні усім 6 698 учасникам за їхні голоси. Запрошуємо Вас до продовження участі в розвитку спільноти Вікісховища шляхом поширення Ваших творів.

Дякуємо!
Комітет конкурсу «Зображення року»


POTY 2014 : IntroductionRulesDiscussionTranslationsCommitteeHelpR1 Candidates / GalleryR2 GalleryResults

Переможці кожного року