Commons:Kahvihuone/Arkistot/2011

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Translation request

Would someone like to give a Finnish description to this image? File:FinnairHQVantaa.jpg

Also this sentence needs to be translated for the Finnish Wikipedia: "Finnair's head office is located in Tietotie 11 on the grounds of Helsinki-Vantaa Airport in Vantaa. The company moved the head office there from central Helsinki in 1994. The company held a "house-warming" ceremony on 11 January, 1994."

Thank you WhisperToMe (talk) 16:44, 14 February 2010 (UTC)

"Finnairin pääkonttori sijaitsee osoitteessa Tietotie 11 Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella Vantaalla. Yritys muutti pääkonttorinsa Helsingin keskustasta sinne vuonna 1994. Yritys piti tupaantuliaiset 11. tammikuuta 1994." A333 (talk) 16:57, 14 February 2010 (UTC)
Thank you very much! :) - Here it is: fi:Finnair#Finnairin_p.C3.A4.C3.A4konttori WhisperToMe (talk) 17:02, 14 February 2010 (UTC)
Uh... I did some google maps searching, and I found that this is actually the Finnair HQ: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Tietotie+11,+Vantaa,+Finland&sll=37.0625,-95.677068&sspn=32.80241,79.013672&ie=UTF8&hq=&hnear=Datav%C3%A4gen+11,+01530+Vantaa,+Finland&t=h&z=15&layer=c&cbll=60.308037,24.964437&panoid=LsIzBdQ0cP_6N33apkXbmQ&cbp=12,9,,1,0.39
The building I found on Flickr was the airline's joint operations center with Finavia (described here: http://www.finnairgroup.com/group/group_14_4_r.html?Id=1045220398.html)
I figured this out because P5 (the marker "P5" is visible in the operation centre pic) is adjacent to the Finnavia address, but not adjacent to the Finnair HQ address.
That P5 stands for "car Park 5". Htm (talk) 18:48, 23 February 2011 (UTC)
I gave a new description to the image that was posted - Would someone minding translating that one into Finnish?
Thanks,
WhisperToMe (talk) 22:43, 15 February 2010 (UTC)
There are now photos of the Finnair HQ available - Cecil took them. WhisperToMe (talk) 00:01, 4 April 2010 (UTC)

Kuoron logon käyttäminen artikkelissa

Jäämien Kuoro on perustettu 1906, eli se on jo sataviisivuotias. Mistään olemassa olevasta kuoron historiikista ei löydy tietoa logon alkuperästä. Ymmärtääkseni kuorosta kertovassa artikkelissa logon käyttö on perusteltua. 85.194.210.37 14:52, 24 January 2011 (UTC)

Logon voi tallettaa Fi-wikiin logo-käyttöoikeudella sitaattikuvana, niin se on kaikkein helpointa.--Motopark (talk) 15:00, 24 January 2011 (UTC)
Toisaalta Commonsiin talletettuna sitä voi käyttää myös esimerkiksi ruotsinkielisessä Wikipediassa. Alkuperäisellä kuvan löytäjällä on usein paremmat edellytykset selvittää tekijänoikeusstatus kuin toisilla.
Jos logo ylittää teoskynnyksen, se on normaalisti suojattu 70 vuotta tekijän kuolinvuodesta. Jos teos on anonyymi, kuten mahdollisesti tässä tapauksessa, tekijönoikeus päättyy 70 vuotta julkaisuvuodesta. Jos siis logo on otettu käyttöön ennen vuotta 1940, eikä tekijän nimeä julkaistu (esimerkiksi logokilpailun voittajana), sen pitäisi olla tekijänoikeuksista vapaa ja tallennettavissa Commonsiin.
Jos kuoron asiakirjoja on hävinnyt ja tekijän perilliset tietävät tekijän nimen julkaistun, logon ilmoittaminen vapaaksi on ongelmallista. Julkaistavuus (muuta kuin kuorosta kerrottaessa) riippuu siis siitä, miten hyvin asiakirjoja on päässyt tutkimaan.
--LPfi (talk) 21:55, 25 January 2011 (UTC)

Svenskt och finskt uppladdningsformulär

Jag använder detta användarnamn som alternativ till mitt vanliga användarnamn Jonund eftersom jag vill ha ett finskt uppladdningsformulär med möjlighet att välja finsk licens när jag laddar upp finska bilder. Om jag har varit inloggad som Jonund och sedan loggar in som Joonundi är inloggningsformuläret dock på svenska för den första bilden, sedan är det på finska. (Och när jag sedan loggar in som Jonund igen är det på finska för den första bilden innan jag får det på svenska.) Det betyder att jag måste ändra manuellt mellan PD-Sweden-photo och PD-Finland50. Är detta problem något som går att lösa? --Joonundi (talk) 16:47, 29 January 2011 (UTC)

Den lösning jag skulle föreslå i första hand är att lägga de finländska licensalternativen i den svenskspråkiga menyn. Många svenskspråkiga arbetar också med finländska bilder. Är det något annat ur den finskspråkiga miljön du behöver? Administratörer som kan ändra på den svenskspråkiga menyn (utan att riskera språkliga misstag) hittas antagligen bäst via Commons:Bybrunnen, där också andra svenskspråkiga användare kan ge synpunkter.
Att språket inte byter genast kan bero på en parameter till webbadressen (uselang=xxx), vilken kan ändras manuellt. Alternativt kan du lägga in en länk på din användarsida, där parametern anges explicit. Om problemet är allmänt kan länken läggas in på bilduppladdningssidan eller liknande.
(Suomeen liittyvät vaihtoehdot voisi hyvin lisätä ruotsinkieliseen valikkoon. Moni ruotsinkielinen käsittelee suomalaisia kuvia. Jos muista syistä haluaa tietyn kielen vaihtoehdot, kielen voi lisätä sivun osoitteeseen parametrinä, ja tällaisen linkin voi lisätä sopivaan paikkaan.)
--LPfi (talk) 11:30, 25 February 2011 (UTC)

Kuvien littäminen

Apua kuvien liitäminen on liian vaikeata

Miten saan liitettyä omalla kamerallani ottaman kuvan Wikipedian sivulle.

Uploadaus (ei hyvää suomennusta sanalle) Wikimedia Commonssiin on jonkin amerikkalaisen lakimiehen keksimiä termejä täynnä.

Oletusarvoksi olisi riittänyt se että JOS UPLOADAAT käytä vain omia ottamiasi kuvia ja sen jälkeen KUVASI ON KENEN TAHANSA KÄYTETTÄVISSÄ ilman erityistä lupaa.

Jos haluaa erityistä copyrigtiä , voi kuluttaa ikansä ja terveytensä kahlatakseen kaikki eri vaihtoehdot läpi ???

Vaihtoehtoja ei ole hirveästi (pudotusvalikossa), ja riittää että löytää yhden, joka mielyttää. Jos et jaksa miettiä niin suosittelen käyttämään lisenssiä CC-BY-3.0 (versionumero ei oleellinen, mutta tuo oli tyrkyllä). Jos vaihtoehtoja oli enemmän kuin vajaa kymmenen olit luultavasti käyttänyt eri linkkiä kuin minä. Lisenssin voi laittaa myös suoraan "Käyttöoikeus"-kenttään (tai suoraan kuvauksen jälkeen): {{self|CC-BY-3.0}}.
Tiedot lähteestä ovat oleellisia, jos kuva ei ole kokonaan itse tehty. Ja kuvaus helpottaa kuvan käyttöä huomattavasti (usein muuten hyvä kuva on käyttökelvoton, koska siitä ei ole riittävästi tietoa).
Kun pari kuvaa on ladannnut tänne niin lomake täyttyy selkäytimestä. Lue vain lomake ajatuksella läpi ensimmäisellä kerralla ja täytä parhaan kykysi mukaan, kuluttamatta siihen kuitenkaan puolta päivää. Jos olet epävarma jostakin niin voit pyytää jotakuta vilkaisemaan jälkikäteen (pyynnön voi laittaa tänne).
--LPfi (talk) 18:43, 11 March 2011 (UTC)

Suomalaisten "valokuvateosten" pikapoisto

Malline {{PD-Finland50}} sisältää tekstin "If you think this picture should be considered a work of art, add {{Delete-PD-Finland50}} to this page" ja {{Delete-PD-Finland50}} puolestaan on "speedy delete"-malline. Tämä on mielestäni huolestuttavaa, ennen kaikkea koska valokuvien teoskynnys on Suomessa huomattavasti korkeampi kuin joissakin muissa maissa. Linjanveto valokuvien ja valokuvateosten välillä kuulisi mielestäni aina varsinaiseen poistokeskusteluun (AfD). En haluaisi kuitenkaan lähteä muuttamaan tekstiä omin päin. --LPfi (talk) 21:52, 12 March 2011 (UTC)

Käyttäjätunnuksen nimen vaihto

Moi! Haluaisin muuttaa täällä käyttäjätunnuksekseni Cary, joka on käytössäni kaikissa muissa wikeissä. Tänne wikiin on nähtävästi luotu kyseinen tunnus, mutta sillä ei ole yhtään muokkausta. Kuinka tulisi toimia? --Latka (talk) 17:39, 19 April 2011 (UTC)

Ohjeet löytyvät englanniksi (ja sen kautta esimerkiksi saksaksi) sivulta Commons:Changing username. Lyhyesti:
  1. Varmista, ettei tunnus ole käytössä. Tässä tapauksessa se on, mutta mahdollisesti jopa automaattisesti luotuna oman vierailusi tuloksena. Tunnus, jolla ei ole merkittäviä muokkauksia, voidaan yleensä siirtää pois alta.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealla tunnuksella, eli sillä, jonka haluat nimetä uudelleen (Latka?).
  3. Käytä ohjesivulta löytyvää linkkiä Add a usurp request for an existing user name having no useful edits,
  4. anna viestille sopiva otsikko, muokkaa varsinaista tekstiä {{subst:Usurp|CURRENT_NAME|REQUESTED_NAME}} muotoon {{subst:Usurp|Latka|Cary}} ja lisää syy (mieluiten englanniksi), esimerkiksi "to harmonise the username across multiple wikis".
  5. Kirjoita suomenkielisen Wikipedian käyttäjä- tai keskustelusivullesi (fi:Käyttäjä:Cary) "I am requesting a rename on Commons. My current Commons name is Latka." Tämän voi toki tehdä ensimmäiseksikin. Poimi muokkauksen URL historiikista ("vertaa versioita" tms.). Lisää URL tunnuksen ylläkuvattuun uudelleennimeämispyyntöön. Sivun voi halutessaan heti muokata entiselleen.
  6. Allekirjoita normaaliin tapaan (~~~~) ja talleta pyyntö. Se löytyy nyt sivulta Commons:Changing username/Current requests.
Monimutkaista, kyllä, mutta ohjeet näyttävät järkeviltä eli niiden luulisi toimivan.
--LPfi (talk) 19:24, 19 April 2011 (UTC)

Vanhojen kuvien lataus ei onnistu

Olen useaan kertaan koittanut ladat vuonna 1918 otettua ja kuvateoksesta skannattua jpg kuvaa jonka lisenssi on; Ensimmäisen kerran Euroopan Unionissa julkaistu ennen vuotta 1926 julkaistu teos, jonka tekijää ei tunneta. Ohjelma pyörii 30 min ja mitää en tapahdu. Kaikki asetukset ovat kohdallaan jne. Miksei kuva lataantunut tai miksi ohjelma jumittuu? Jos lataan normaali kuvan (kuvan jonka tekijänoikeus on omani) se menee tuosta vaan koneelle.

Kyse on luultavasti siitä, että näissä tapauksissa käytät eri www-lomakkeita. Katso (selaimen osoiteriviltä) mitkä ovat lomakkeiden URL-osoitteet ja kerro ne täällä, niin ongelmaa on helpompi selvitellä. --LPfi (talk) 21:54, 5 July 2011 (UTC)

Kuva ei näy

Kuva File:SOA-Herpes-genitalis-male.jpg ei näy en-wikin artikkeleissa, kuten en.wikibooks.--RicHard-59 (talk) 22:41, 30 June 2011 (UTC)

en-wp:ssä vältetään tuontapaisia (nimestä päätellen) kuvia ja käytössä on jonkinlainen kuviensuodatusjärjestelmä. Syy saattaa olla siinä. en-wp:hen enemmän kirjoittavat tietänevät paremmin. --LPfi (talk) 21:58, 5 July 2011 (UTC)
VillageDumpissa vastattiin näin: "You need the admins there to add an exception to w:MediaWiki:Bad image list for that image. Any image listed on that page is not displayed on pages with the thumbnail. This is used to prevent vandalism."--RicHard-59 (talk) 20:24, 6 July 2011 (UTC)

Kutsu äänestykseen kuvasuodattimesta

Wikimedia-säätiö järjestää johtokunnan toivomuksesta äänestyksen siitä, kannattavatko yhteisön jäsenet vapaavalintaisen henkilökohtaisen kuvasuodattimen luomista. Kuvasuodatin antaisi lukijalle mahdollisuuden vapaavalintaisesti suodattaa tietyntyyppiset kuvat oman tunnuksensa näkyvistä.

Lisätietoja ja opetusmateriaalia aiheesta tulee saataville myöhemmin. Äänestys on ajoitettu pidettäväksi 12.–27. elokuuta 2011, ja se pidetään puolueettoman kolmannen osapuolen ylläpitämillä palvelimilla. Äänestyksen yksityiskohdat, valvojat, äänioikeusvaatimukset ja lisämateriaalit julkaistaan Meta-Wikin Image filter referendum -sivulla vähän myöhemmin.

Äänestystä koordinoivan komitean puolesta,
Philippe (WMF)
Cbrown1023
Risker
Mardetanha
PeterSymonds
Robert Harris 3 July 2011 (UTC)

Kuvien käyttö virtuaalitalleilla

Saako kuvia käyttää virtuaalitalleilla, jos niissä on esim. tällainen lisenssi? Ja jos saa, millaiset copyright -merkinnät kuviin tulisi merkitä? 7 August 2011 (UTC)

Kuvaa ei hyväksytä

Tahkon kuvien Category: Hyvinkään Tahko tekijänoikeuksien haltija lähetteli jo pari kuukautta sitten luvat ja laittelin sinne myös viestiä, jossa oli linkki kuviin Commonsissa. Kuvia ei ole kuitenkaan hyväksytty, ja pariin on merkitty puutteelliset tiedot. Mikä mahtaapi olla syynä, mitä minun pitäisi tehdä? (Oikeuksien haltija lähetti kopion viestistä minullekin, laitoin sen eteenpäin.) Kirjakas (talk) 14:02, 9 September 2011 (UTC)

Laitotko osoitteeseen permissions-commons? Suomeksi? Ilmeisesti ei-englanninkieliset viestit jäävät odottamaan, että joku, joka tunnistaa mikä kieli on kyseessä, sattuisi lukemaan viestin. Luulisi, että kyselisivät, jos ongelma on itse tiedoissa. Kun aikaa on kulunut noin paljon (kuukausi on normaali odotusaika) voit varmaankin kysellä sivulla Commons:OTRS/Noticeboard (kerro mistä kuvista on kyse ja mahdollisesti saamasi OTRS-numero tai ote sähköpostista, niin että viesti on löydettävissä). --LPfi (talk) 20:58, 9 September 2011 (UTC)

Ongelmia kuvien hyväksymisessä

Minulla on samalaisia ongelmia kuin yllä usean kuvan suhteen, vaikka olen lähettänyt tekijänoikeusselvityksiä. Mm. yksi ovat tekijänoikeusmielessä "muotokuva", jonka tekijänoikeudet siis tilaaja on ostanut (tässä: kuollut isäni ja minä olen perillinen), ja mm. yhdeltä kuvian omistajalta saadun luvan. Muitakin lupia olisi tulossa. Ne ovat suomeksi. Sain kuvat ladatuksi Wikipediaan, mutta sain ilmoituksen, että tekijänoikeudet epäselviä ja aikaa selvityksille annettiin viikko. Kuitenkin osa kuvista poistettiin jo parin päivän kuluttua ja muutamssa on uhka päällä. Näissä tapauksissa olin kirjautunut "henkilökohtaisesti" Wikicommonsiiin, ja yksi kuvista oli firmani logo yhtiötäni koskevaan artikkeliin. Siihenkin annoin siis selvityksen (suomeksi). Sitten ajattelin yksinkertaistaa tilannetta ja loin uuden tilin yhtiölleni. Ajattelin, että sen kautta voin ladata yhtiöni logon, koska voi ilmoittaa, että omistan (=firmani omistaa)tekijänoikeudet. Mutta, kun yritin ladata kuvaa Commonsiin, en päässyt kovin pitkälle, koska heti tuli ilmoitus, että samansisältöisen kuvan lataaminen on jo estetty. Eikö tekijänoikeuksien omistaja voi ladata kuvaa, jonka lataaminen joltain toiselta on estetty?Sunstorm (talk) 12:45, 4 October 2011 (UTC)

Kannattaa tehdä palautuspyyntö=undelete ja lähettää luvat englanninkielellä niin ne käsitellään nopeammin. Logo vaatii OTRS-luvan.--Motopark (talk) 15:57, 4 October 2011 (UTC)
Tarkempi osoite pyynnölle on Commons:Undeletion requests/Current requests. Luvat voivat hyvin olla suomeksi (tämä on monikielinen projekti), mutta yhteenveto englanniksi ei ainakaan haittaa. Suomenkieliset luvat kannattaa lähettää suomenkielisille käsittelijöille, muuten käsittely saattaa tosiaan kestää ja kuvat hävitä sillä aikaa. Onko osoite info-fi@wikimedia.org?
Nyt käyttämälläsi nimen keskustelusivulla ei ole mainintoja ongelmista. Noihin selvityspyyntöihin kannattaa reagoida, tavittaessa apua saa esimerkiksi täältä.
--LPfi (talk) 09:31, 23 November 2011 (UTC)

Terms of Use update

I apologize that you are receiving this message in English. Please help translate it.

Hello,

The Wikimedia Foundation is discussing changes to its Terms of Use. The discussion can be found at Talk:Terms of use. Everyone is invited to join in. Because the new version of Terms of use is not in final form, we are not able to present official translations of it. Volunteers are welcome to translate it, as German volunteers have done at m:Terms of use/de, but we ask that you note at the top that the translation is unofficial and may become outdated as the English version is changed. The translation request can be found at m:Translation requests/WMF/Terms of Use 2 -- Maggie Dennis, Community Liaison 00:35, 27 October 2011 (UTC)

Mikä malline?

Lisään kuvaa, jonka käyttölupa on lähetetty sähköpostilla. Postin ID on tiedossani. Mitä mallinetta minun pitää käyttää? Subst:OP sopisi, mutta muuttuuko se, kun ID tiedetään? Kirjakas (talk) 12:54, 30 October 2011 (UTC)

Kuvatekstin muuttaminen?

Olen löytänyt Galleriasta erään kohdesivun tekstiä hyvin täydentävän kuvan, jota olen nyt lisäämässä kyseiselle sivulle. Kuvateksti on suomenkielinen, mutta se ei sovi tarkoitettuun asiayhteyteen. Voiko kuvatekstiä jälkikäteen muokata ilman kuvan oikeuksien omistajan lupaa ja jos voi niin miten? Kysymyksessä on seuraava kuvatiedosto:File:Dmitry Medvedev in Finland 21 July 2010-10.jpeg

Kyseisessä kuvassa oleva Seilin kirkon votiivilaiva olisi kyseiseen asiayhteyteen sopiva kuvateksti Seilin saaren kultturihistoriallisista rakennuksista kertovan artikkelin yhteyteen.--91.153.17.160 16:34, 22 November 2011 (UTC)

Kuvatekstejä saa kyllä muuttaa, kunhan pitää mielessä muutaman asian. Ensinnäkin tekstin täytyy kuvailla kyseistä kuvaa. Et yleensä myöskään saa suoraan kopioida muualta löytämääsi tekstiä Commonsiin, koska se rikkoo tämän muualle kirjoitetun tekstin kirjoittajan tekijänoikeuksia. Samoin et saa lisätä Commonsiin muiden ottamia kuvia ilman kuvan oikeuksien omistajan lupaa. Kuvatekstit kannattaa myös pitää suhteellisen lyhyinä ja ytimekkäinä. (Tässä tärkeimmät asiat hyvin lyhyesti.)
Kuvatekstin muuttaminen käy klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa Edit/Muokkaa-tekstiä. ––Apalsola tc 21:09, 22 November 2011 (UTC)
Huomaa, että kuvatekstillä Wikipediassa ei ole mitään tekemistä kuvan kuvauksella täällä Wikimedia Commonsissa. Täällä kohtuullisen tarkka selitys (ainakin kuka, mitä, missä, milloin) on kohdallaan, kun taas Wikipediassa kerrotaan se, mikä on kuvassa Wikipedian kannalta merkityksellistä. --LPfi (talk) 09:41, 23 November 2011 (UTC)
Tarkoitin "lyhyellä ja ytimekkäällä" sellaista enimmillään muutaman rivin kuvausta. "Kuka, mitä, missä ja milloin" toki ehdottomasti kuuluvat kuvaukseen, mutta esimerkiksi näin pitkät kuvaukset mielestäni eivät. Ja puhuessani edellä kuvatekstistä tarkoitin juuri Commonsin kuvasivulla olevaa kuvausta, en Wikipedian kuvatekstejä. ––Apalsola tc 14:39, 27 November 2011 (UTC)
Mielestäni ongelmana on yleensä puutteelliset tai puuttuvat kuvaukset, eikä muutamien (tai jopa monien) lisärivien käyttöä tule pelätä. Esimerkiksi ryhmäkuvassa jo henkilöiden nimeäminen vie jonkin verran tilaa, eikä selitys siitä missä ominaisuudessa he ovat kuvassa ole pahitteeksi. Esimerkissäsi on kyllä menty ojasta allikkoon; tekstin pitäisi kertoa mitä kuvassa näkyy, ei siitä, mikä kuvassa näkyy. --LPfi (talk) 19:28, 27 November 2011 (UTC)

Too crowded category

Hei. Luokassa Helsinki on liki 100 tiedostoa ja alaluokat lisäksi. Noiden 100 tiedoston joukossa on ainakin kahden näpsyttelijän valokuvia, jotka on luokiteltu vain tähän pääluokkaan ja kuvan selityksenä myös yksvakaasti Helsinki tai turistikuva Helsingistä. Kuvia ei ole liitetty mihinkään artikkeliin enkä viitsi enempää pohtia, miksi muistikortit on tyhjennetty juuri tuohon kategoriaan. On joltisenkin turhauttavaa siirtää kuvia johonkin alaluokkaan käsipelillä. Onko mitään koko- tai semiautomatisoitua keinoa siirtää koko dumppaus jonnekin sopivaan uuteen alakategoriaan tai jonnekin? -Htm (talk) 05:07, 10 December 2011 (UTC)

Tuo on sinänsä tuttu ongelma kaikkien tunnetumpien kaupunkien kohdalla: Turistit räpsivät kuvia, mikä tietysti sinänsä on yleensä hyvä asia, mutta heittävät ne (ja naapurikaupungeissa otetut kuvat myös) mitenkään lajittelematta ko. kaupungin juuriluokkaan, joka sitten paisuu.
Mutta ei tuohon ainakaan mitää täysin automaattista työkalua ole, vaan kyllä oikeat luokat pitää hakea kuville esimerkiksi paikallistuntemuksen perusteella. Kannatta aktivoida omista asetuksista (My preferences → Gadgets) HotCat- ja Cat-a-lot-työkalut: näiden avulla luokkien lisääminen on hieman nopeampaa ja kätevämpää. ––Apalsola tc 23:29, 10 December 2011 (UTC)
Ok. Muutaman kuvan olen siirtänyt käsipelillä. Osasta kuvia ei oikein osaa sanoa, mikä lienee kuvan aihe. En tunnista paikkoja kuvista. Lueskelin tuossa Commonsin ohjetta ja ajattelin, että voisi tietysti pyytää niiden deletointia, koska kuvat kuuluvat mielestäni luokkaan "Not educationally useful" eivätkä ne ole minkään artikkelin kuvitusta. - Htm (talk) 05:37, 11 December 2011 (UTC)
Monet kuvat ovat hyödyllisiä, kunhan ne joskus kuvaillaan tarkemmin. Esimerkiksi talojen tuhouduttua kuvat vanhasta näkymästä voivat olla arvokkaita, jolleivät aivan ala-arvoisesti otettuja. Varsinkaan niistä näkymistä, joita ei tunnisteta, ei lienee olemassa tukuttain parempia kuvia.
Jokin "tuntemattomia paikkoja X:ssä" -alaluokka voisi olla paikallaan, etteivät ne häiritse pääluokkaa, mutta silloin pääluokka pitäisi osata pitää tyhjänä, että tällaiset turistikuvat erottuvat ja saadaan siirrettyä sinne ilman kaikkien kuvien jatkuvaa läpikäyntiä.
--LPfi (talk) 10:37, 11 December 2011 (UTC)
Olen samaa mieltä LPfi:n kanssa eli en ainakaan mitään laajamittaista poisto-operaatiota kannata. Tälläkin hetkellä on jo olemassa Category:Unidentified locations in Finland -luokka. Mikään ei varmaan estäisi luomasta sille Category:Unidentified locations in Helsinki -alaluokkaa. ––Apalsola tc 20:01, 11 December 2011 (UTC)

Wiki linkin lisäys

Otsikon alla "Tiedoston käyttö globaalisti" on linkki esim. Suomalaiselle (tai muiden maiden) Wiki sivulle, jossa kuvaa on käytetty. En löytänyt tähän mitään ohjetta tai nähnyt muokkauksissa koodia ko. toimintoon. Muistelen, että näitä muokkauksia voi tehdä vain ylläpitäjät. Onko näin vai mistä tämän kohdan saa lisättyä --Oltoy (talk) 20:29, 16 December 2011 (UTC)

Olen aina kuvitellut, että siihen ei lisätä mitään. Jos kuvaa on käytetty wikeissä, se näkyy tässä automaattisesti. -Htm (talk) 21:03, 16 December 2011 (UTC)
Kyllä, teksti näkyy automaattisesti ja sitä ei voi itse muuttaa. –Makele-90 (talk) 21:30, 16 December 2011 (UTC)

Open Call for 2012 Wikimedia Fellowship Applicants

I apologize that you are receiving this message in English. Please help translate it.

  • Do you want to help attract new contributors to Wikimedia projects?
  • Do you want to improve retention of our existing editors?
  • Do you want to strengthen our community by diversifying its base and increasing the overall number of excellent participants around the world?

The Wikimedia Foundation is seeking Community Fellows and project ideas for the Community Fellowship Program. A Fellowship is a temporary position at the Wikimedia Foundation in order to work on a specific project or set of projects. Submissions for 2012 are encouraged to focus on the theme of improving editor retention and increasing participation in Wikimedia projects. If interested, please submit a project idea or apply to be a fellow by January 15, 2012. Please visit https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Fellowships for more information.

Thanks!

--Siko Bouterse, Head of Community Fellowships, Wikimedia Foundation 12:51, 21 December 2011 (UTC)

Distributed via Global message delivery. (Wrong page? Fix here.)