Category:Inescutcheons in heraldry

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
<nowiki>escusón; boglárpajzs; Шыльд; escussó; Herzschild; sobrescudo; малы шчыток; 中心盾; srčni ščit; Häerzschëld; vnútorný štítok; tarcza sercowa; hjerteskjold; hartschild; серцевий щиток; écusson en cœur; scudetto in cuore; sydänkilpi; inescutcheon; сердцевой щиток; srdeční štít; hjärtsköld; peça heràldica amb forma d'escut posada al centre o abisme d'un escut, de mides iguals a un terç de les d'aquest; pièce héraldique en forme de bouclier situé au centre ou abîme d'un blason, mesurant égal à un tiers; Heraldik; heraldic charge; Wopeschëld am Wopen; pieza heráldica con forma de escudo situada en el centro o abismo de un escudo, de medidas iguales a un tercio de las de este; heroldov lik; heraldisch stuk; scudo in cuore; écusson sur le tout; écusson en abîme; inescutcheon over all; srdeční štítek; 盾纹面</nowiki>
inescutcheon 
heraldic charge
D'argent, un escussó de gules.
Upload media
Subclass of
Part of
Different from
Authority file
Edit infobox data on Wikidata
Català: Escussó: És una peça heràldica, amb forma d'escut, i que es col·loca normalment en el centre del camper amb una amplària d'un terç d'aquest. No s'ha de confondre amb l'escudet, que no és una peça sinó una figura heràldica que representa un escut.
Per a escudets, veure: escudets en heràldica.
Deutsch: Herzschild: Der Herzschild ist in der Heraldik ein meist auf ein geviertes bzw. mehrfeldriges Wappen oder einem Mittelschild mittig aufgelegter noch kleinerer Wappenschild.
English: An inescutcheon is an small shiel-shaped in the centre of a shield. Not to be confused with the escutcheon.
Español: Escusón: Es una pieza heráldica, con forma de escudo, y que se coloca normalmente en el centro del campo con un ancho de un tercio de este. No confundirlo con el escudete, que no es una pieza sinó una Figura heráldica que representa un escudo.
Para escudetes, ver: escudetes en heráldica.
Français : Écusson en abîme, escucel, escuçon.
Italiano: Scudetto in cuore: E' uno stemma al centro di un altro stemma.

Subcategories

This category has the following 69 subcategories, out of 69 total.

#

-

J

Media in category "Inescutcheons in heraldry"

The following 200 files are in this category, out of 380 total.

(previous page) (next page)(previous page) (next page)