Category:Eurovea

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
<nowiki>Eurovea; Eurovea; Eurovea; Eurovea; Eurovea; Eurovea; Eurovea; Eurovea; shopping mall in Bratislava, Slovakia; Zóna Pribinova; Galleria Eurovea</nowiki>
Eurovea 
shopping mall in Bratislava, Slovakia
Upload media
Instance of
LocationBratislava, Bratislava Region, Slovakia
official website
Map48° 08′ 26.43″ N, 17° 07′ 15.29″ E
Authority file
Wikidata Q2756445
OpenStreetMap relation ID: 4778411
Edit infobox data on Wikidata
English: Eurovea is a business, retail and residential centre in Bratislava, Slovakia, located near the Apollo bridge and Tower 115 building. Eurovea connects the Danube riverbank with the city center and offers many stores and leisure time facilities.
Slovenčina: Eurovea je názov nového bratislavského medzinárodného obchodného centra na ľavom brehu Dunaja, v blízkosti mosta Apollo, Slovenského národného divadla a budovy Tower 115. Eurovea spája nábrežie s centrom mesta a rozširuje ponuku obchodov a priestorov pre zábavu a voľný čas. Projekt zahŕňa kancelárske priestory, byty, hotel ako aj najväčšie podzemné parkovisko v Bratislave pre 1700 áut. Takmer dve tretiny plochy Eurovey tvorí zeleň a verejné priestory. Tie vytvoril investor za približne štyristo miliónov korún a po dokončení sa stali majetkom mesta. Celá výstavba je rozdelená do dvoch fáz.

Subcategories

This category has only the following subcategory.

Media in category "Eurovea"

The following 90 files are in this category, out of 90 total.