Category:Ermita de Sant Roc d'Alacant

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Català: Ermita de Sant Roc (Alacant). Edifici de reduïdes dimensions construït el 1559 i en gran part reconstruït el 1875, segons projecte de l'arquitecte Guardiola Picó, després de la seua demolició parcial per amenaça de ruïna. La planta és basilical. La nau principal està dividida per tres voltes d'aresta. L'altar major és de planta semicircular. L'espai intermedi als contraforts serveix per albergar xicotetes capelles. A l'alçat lateral s'obrin finestres aparellades de gran esveltesa. la torre del campanar és de planta quadrada i sobreïx com un prisma l'últim cos del qual està obert, en els seus quatre costats, per mitjà de finestres amb arcs de mig punt. La torre es remata amb una piràmide de fusta.
Español: Edificio de reducidas dimensiones construido en 1559 y en gran parte reconstruido en 1875, según proyecto del arquitecto Guardiola Picó, tras su demolición parcial por amenaza de ruina. La planta es basilical y la nave principal está dividida por tres bóvedas de arista. El altar mayor es de planta semicircular. El espacio intermedio en las estribaciones sirve para albergar pequeñas capillas. En el alzado lateral hay ventanas pareadas de gran esbeltez. la torre del campanario es de planta cuadrada y sobresale como un prisma con el último cuerpo abierto, en sus cuatro lados, por medio de ventanas con arcos de medio punto. La torre se remata con una pirámide de madera.

This is a category about a building indexed in the Valencian heritage register as Bé de Rellevància Local (BRL) under the reference 03.32.014-080.

Object location38° 20′ 50.03″ N, 0° 28′ 54.14″ W Kartographer map based on OpenStreetMap.View all coordinates using: OpenStreetMapinfo
<nowiki>Chapel of Saint Roch; Ermita de Sant Roc; Ermita de San Roque; ermita d'Alacant; ermita de Alicante; chapel in Alicante</nowiki>
Chapel of Saint Roch 
chapel in Alicante
Upload media
Instance of
LocationAlicante, Alacantí, province of Alicante, Valencian Community, Spain
Heritage designation
  • Property of Local Relevance
Map38° 20′ 49.92″ N, 0° 28′ 54.14″ W
Authority file
Edit infobox data on Wikidata

Media in category "Ermita de Sant Roc d'Alacant"

The following 18 files are in this category, out of 18 total.