Category:Campus Hoogvliet

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Camera location51° 51′ 22.05″ N, 4° 21′ 38.72″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.View all coordinates using: OpenStreetMapinfo
Nederlands: Afbeeldingen van de Campus Hoogvliet, Campusplein in de wijk Meeuwenplaat in Hoogvliet, een deelgemeente van Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland in de Randstad in het westen van Nederland.

Aan het Campusplein bevinden zich diverse scholengemeenschappen zoals onder andere het Einstein Lyceum, Campusplein 18, 3192 CD Hoogvliet en het PENTA College CSG, Elritsstraat 11, 3192 CE Hoogvliet. Tevens is er gevestigd een Sportgebouw aan de Campusplein 8, in Hoogvliet. Dit wordt gebruikt door alle scholengemeenschappen.

Ook is er gevestigd de Zadkine Veiligheidsacademie, Campusplein 16, 3192 CD Hoogvliet met onder andere Zadkine MBO niveau 2.


De Campus Hoogvliet is gelegen direct naast het metrostation Zalmplaat in de wijk Meeuwenplaat in Hoogvliet. De Campus Hoogvliet is snel bereikbaar via de straat de Aveling en de Lengweg en via het openbaar vervoer met de metro. Er komen ook studenten vanuit onder andere Rotterdam en Spijkenisse.

Ook binnen de Campus Hoogviet is onder meer gevestigd de Art studio nabij de Kolbleistraat 3192 BE Hoogvliet.

Media in category "Campus Hoogvliet"

The following 23 files are in this category, out of 23 total.