File talk:The border of Europe defenseless.jpg

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

filedesc

[edit]

Nem lehetne a hazug képaláírás helyett valami normális szöveget írni?– Holdkóros vita 2019. november 1., 00:00 (CET)

@Holdkóros: szerkeszd bátran: katt! --Pallerti (talk) 23:10, 31 October 2019 (UTC)[reply]
Változtattam rajta, valamivel jobb lett. Szerkessz bátran? Már volt néhány szerkesztővel összeütközésem 'bátor' szerkesztések miatt.--Holdkóros (talk) 23:37, 31 October 2019 (UTC)[reply]
@Holdkóros: , szép estét kívánok neked!
Én a magam részéről látok arra esélyt, hogy a 2020-as években ismét megerősített szerkesztő legyél. És ha azt kérdezné valaki, hogy miért:
  • egyrészt azért, mert a magyar wikipédián van olyan szerkesztő, akire nálad is sokkal gyakrabban szólnak rá.
  • Másrészt azért, mert míg régebben a megerősített szerkesztők között politikusok tevékenységének leírásában eléggé összehangolt volt a tevékenység, hogy mit kell csinálni, te is tudod, hogy a közelmúltban volt olyan politikai ügy, amikor még a megerősített szerkesztők között is vita volt, hogy ez az életrajzban hogy legyen minél mérsékeltebb színezetben előadva. És részben nálad is azt kritizálták korábban, hogy egy-egy politikus tevékenységét hogyan adod elő (MTA-ügy). És részben azért, mert nálad jó esélyt látok arra, hogyha kényesebb politikai térhez érsz, akkor azt a megerősített szerkesztőkkel megbeszéled. Ezért gondolom, hogy egy vagy néhány éven belül ismét megerősített szerkesztő leszel.

Persze nem tudom, hogy @Pallerti: osztja-e mindazokat, amiket leírtam. Apród (talk) 20:04, 1 November 2019 (UTC)[reply]