File talk:Dj Lan3.jpg

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Dj Lan3

Informatie Dj Lan3(echte naam onbekend) werd op 6 mei 2001 geboren te Edegem. Ondertussen woont hij in Vorselaar en voorziet daar Vorselaar en omstreken van zijn geweldige muziek. Hij startte zijn carrière als Dj op 22 November 2016. Zijn muziek genre bestaat vooral uit Electro House en EDM (European Dance Music).

Songs Dj Lan3 heeft ondertussen al een zo een twintig songs op zijn naam staan. De bekendste is wellicht Sieg Heil dat met bijna 500 views boven aan zijn lijstje staat. Andere toppers zijn Verum Caritate en Rolex (Hoohah Version).

Performance Hoewel Dj Lan3 meer succes verwachtte wat betreft zijn nummers is hij toch al uitgenodigd om te gaan draaien op fuiven. Zo schitterde hij deze zomervakantie op 19 Augustus (2017) op de Lebberlekstokfuif. Hoewel de zenuwen hun tol eisten deed hij het toch voortreffelijk. Hij was tevreden na afloop en kreeg veel goede reacties. Wij hopen in ieder geval Dj Lan3 meer te zien in de toekomst.

Merchandise Hoewel het Dj Lan3 niet lukt echt door te breken hield hem dat toch niet tegen zijn eigen zin te doen. Hij wou en zal de dingen groots aanpakken. Op 24 April 2016 startte hij een webshop op en verkocht hij T-shirts; Petjes; GSM-hoesjes en andere leuke spulletjes met zijn logo op. Kennelijk werden een dertigtal producten verkocht. Toch niet zo slecht voor een 'ondbekende'. Ondertussen hij de webshop moeten sluiten om wille van praktische overwegingen.

Sociale Media Om extra reclame te maken zit onze Dj natuurlijk ook op de sociale media. Op zijn Youtube kanaal (https://www.youtube.com/user/landeraelbrecht) kan je hem vinden onder de naam Dj Lan3. met meer dan 2000 views in meer dan 40 verschillende landen houdt hij je zo op de hoogte van zijn nieuwste muziek. Op dit moment bevat het kanaal een twingtal video's en 38 abonnees. Wil jij nu nog meer te weten komen over Dj Lan3 dan is zijn facebook-pagina misschien iets voor jou. Hier houdt hij je niet alleen op de hoogte van zijn nieuwste muziek maar ook waar hij zal optreden en laat hij zijn nieuwste ontwerpen zien. Zijn pagina heeft momenteel 122 Vind-ik-leuks. Ook op Instagram is hij te volgen. — Preceding unsigned comment added by Lander Aelbrecht (talk • contribs) 17:03, 13 November 2017 (UTC)[reply]