File:Visit of Denys Shmyhal to Safiany, 2022.07.21 (2).jpg

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Original file(1,280 × 879 pixels, file size: 143 KB, MIME type: image/jpeg)

Captions

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Summary[edit]

Description
Українська: Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки в Одеську область ознайомився з діяльністю підприємства «Дунайський аграрій».

Спеціалізацією підприємства є вирощування органічних овочів, фруктів, зернових культур та продуктів тваринного походження. Прем’єр-міністр розповів про урядову програму «єРобота», що, серед іншого, покликана надати безповоротну грошову допомогу на розвиток переробки та створення нових садів і теплиць. «Програма «єРобота» є частиною нашої нової економічної політики, що спрямована на підтримку власних виробників і переробної галузі. Ми хочемо, щоб українські підприємства тут, в Україні, створювали нові робочі місця, нарощували виробництво й генерували додану вартість. Коли ми розробляли програму, то орієнтувалися саме на такі господарства», — зауважив Денис Шмигаль. Голова ТОВ «Дунайський аграрій» розповів Прем’єр-міністру, що вже подав заявки для отримання грантів на сад і теплицю. Також у підприємстві повідомили, що мають працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб та отримують компенсацію від держави в розмірі 6,5 тис. грн на покриття їхньої заробітної плати.

Прем’єр-міністр підкреслив, що Уряд буде супроводжувати й спостерігати, як відбуватиметься подальша організація подібних проектів. Він запевнив, що вони й надалі підтримуватимуть та розвиватимуть такі урядові ініціативи.
Date
Source Урядовий портал — Денис Шмигаль під час поїздки в Одеську область відвідав аграрне підприємство та розповів про програму «єРобота»
Author Cabinet of Ministers of Ukraine

Licensing[edit]

w:en:Creative Commons
attribution
This file is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International license.
Attribution: Kmu.gov.ua
You are free:
  • to share – to copy, distribute and transmit the work
  • to remix – to adapt the work
Under the following conditions:
  • attribution – You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current19:30, 21 July 2022Thumbnail for version as of 19:30, 21 July 20221,280 × 879 (143 KB)VileGecko (talk | contribs)Uploaded a work by {{Label|Q613729}} from [https://www.kmu.gov.ua/news/denys-shmyhal-pid-chas-poizdky-v-odesku-oblast-vidvidav-ahrarne-pidpryiemstvo-ta-rozpoviv-pro-prohramu-ierobota Урядовий портал — Денис Шмигаль під час поїздки в Одеську область відвідав аграрне підприємство та розповів про програму «єРобота»] with UploadWizard

The following page uses this file: