Template:File license/sk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
bahasa melayu  català  čeština  dansk  deutsch (Sie-Form)  deutsch  english  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Upozornenie
Tento súbor môže byť zamazaný.
Ďakujeme vám za nahranie súboru [[:{{{1}}}]]. Všimol som si však, že jeho stránka buď neobsahuje dostatok informácií o jeho licencii, alebo obsahuje protichodné informácie, takže autorskoprávny status súboru je nejasný.

Ak je súbor vaším vlastným dielom, musíte k nemu pridať platnú licenčnú šablónu. Môžete ho napr. označiť ako {{self|GFDL|cc-by-sa-all}}, čím ho uvoľníte pod licenciami GFDL a Creative Commons Attribution-ShareAlike All-version license, alebo ho môžete označiť ako {{PD-self}}, čím ho uvoľníte ako public domain. (Zoznam všetkých dostupných licencií nájdete na stránke Commons:Šablóny licencií.)

Ak súbor nie je vaším vlastní dielom alebo je dielom odvodeným z iného diela, ktoré môže spadať pod ochranu autorského práva, musíte uviesť odkiaľ pochádza (zvyčajne napr. odkazom na internetovú stránku, kde ste súbor našli), musíte preukázať, že je dostupný pod licenciou, ktorá je akceptovaná na Wikimedia Commons (zvyčajne napr. odkazom na podmienky použitia danej internetovej stránky), a musíte pridať zodpovedajúcu licenčnú šablónu. Ak súbor nie je vaším vlastným dielom a konkrétny zdroj alebo informácie o licencii nie sú dostupné na internete, musíte získať povolenie prostredníctvom systému VRT podľa postupu popísaného tam.

Je potrebné byť si vedomý toho, že každý súbor bez zdroja alebo platnej licencie bude zmazaný do jedného týždňa od jeho označenia, ako je uvedené v pravidlách o zmazaní. Ak ste nahrali aj iné súbory, prosím, overte aj u nich, či ste poskytli platné údaje. Ak máte otázky o licenciách, môžete sa spýtať na stránke Commons:Village pump/Copyright alebo sa pozrieť do nášho pomocníka. Ďakujeme.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File license}} instead.