Template:File license/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
bahasa melayu  català  čeština  dansk  deutsch (Sie-Form)  deutsch  english  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Warning sign
Dit mediabestand kan mogelijk worden verwijderd.
Bedankt voor het uploaden van [[:{{{1}}}]]. Ik merk dat de bestandspagina ofwel niet genoeg informatie over de licentie bevat ofwel tegenstrijdige informatie over de licentie bevat, waardoor de auteursrechten-status onduidelijk is.

Als je dit bestand zelf hebt gemaakt, moet je een geldige auteursrechten-tag opgeven. Je kunt het bijvoorbeeld taggen met {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} om het vrij te geven onder de multi-licentie GFDL plus Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen-licentie of je kunt het labelen met {{PD-self}} om het vrij te geven in het publieke domein. (Zie Commons:Copyright tags voor de volledige lijst met licentietags die je kunt gebruiken.)

Als je het bestand niet zelf hebt gemaakt of als het een afgeleide is van een ander werk dat mogelijk auteursrechtelijk beschermd is, moet je aangeven waar je het hebt gevonden (bijv. meestal een link naar het webpagina waar je het hebt gevonden), tevens moet je bewijzen dat het een licentie heeft die acceptabel is voor Commons (bijvoorbeeld meestal een link naar de gebruiksvoorwaarden voor inhoud van die pagina), en je moet een geschikte licentie-tag toevoegen. Als je het bestand niet zelf hebt aangemaakt en de specifieke bron- en licentie-informatie niet beschikbaar is op het web, moet je toestemming krijgen via het VRT-systeem en de daar beschreven procedure volgen.

Houd er rekening mee dat alle bestanden zonder bron of bestanden met een onjuiste licentie worden verwijderd, zeven dagen na het moment dat ze zijn gemarkeerd als ontbrekende informatie, zoals beschreven in de criteria voor verwijdering. Als je andere bestanden hebt geüpload, bevestig dan dat je ook voor die bestanden de juiste informatie hebt opgegeven. Als je vragen hebt over licenties, kun je deze stellen op Commons:Village pump/Copyright of onze hulppagina's raadplegen. Dank je.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File license}} instead.