Template:File license/hu

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
bahasa melayu  català  čeština  dansk  deutsch (Sie-Form)  deutsch  english  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Figyelmeztetés
Ez a fájl törlésre kerülhet.
Köszönjük, hogy feltöltötted a [[:{{{1}}}]] fájlt. Úgy vettem észre, hogy a fájl leírása nem tartalmaz elegendő információt a licencről, vagy a megadott licenc ellentmondásos, így a jogi státusza tisztázatlan.

Ha saját magad készítetted a fájlt, akkor érvényes licenccel kell ellátnod. Megjelölheted {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} kettős licenccel, hogy GFDL és Creative Commons–Nevezd meg!–Így add tovább!–Minden verzió szerint publikáld, vagy megjelölheted {{PD-self}} sablonnal, amivel közkinccsé nyilvánítod. (A licencsablonok teljes listájához lásd a Licencsablonok lapot.)

Ha nem te készítetted a fájlt, vagy a fájl egy másik, jogvédett műből készített származékos mű, ami feltehetőleg jogvédelmet élvez, akkor írd le, hol találtad (pl. általában egy link egy weblapra, ahonnan a képet szerezted). Igazolnod kell, hogy a fájl rendelkezik a Commons számára elfogadható licenccel (pl. egy link a lap felhasználási feltételeire (angolul általában terms of use)) és el kell helyezned az ennek megfelelő licencsablont. Ha nem te készítetted a fájlt és a licencinformáció nem található meg az interneten, engedélyt kell szerezz a VRT rendszeren keresztül, majd kövesd az ott leírtakat.

Ne felejtsd el, hogy minden forrás nélküli vagy rosszul licencelt fájlt törölni fogunk egy héttel az után, hogy meg lett jelölve, ahogy ezt az azonnali törlési kritérium leírja. Ha más fájlokat is feltöltöttél, ne felejtsd el azokat is megfelelő információkkal ellátni. (Az összes feltöltött fájlod listáját a Galéria eszközzel tudod megnézni.) Köszönöm.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File license}} instead.