File:Psikolog Rojin Nazik.jpg

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Original file(1,600 × 1,200 pixels, file size: 157 KB, MIME type: image/jpeg)

Captions

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Summary[edit]

Description
Türkçe: Psikolog Rojin Nazik danışanlarını muayene ettiği Ankara'daki kliniğinde
Date
Source Own work
Author Ygt06kbr
Camera location39° 55′ 03.58″ N, 32° 51′ 17.31″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.View this and other nearby images on: OpenStreetMapinfo

Rojin Nazik; 30.06.1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlkokul ve Lise eğitimlerini Özel Pars Kolej’inde tamamladı. Ortaokulu İtalyan Kolej’inde tamamladı. Psikoloji biliminin bilgi birikimi ışığında ruh sağlığını korumak ve iyileştirmek amacı ile yola çıkan Psikolog Rojin Nazik; Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Şuanda Ankara’da yaşamaktadır. Ankara Ufuk Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisidir.

Çalışma hayatına staj olarak ; Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinde şizofreni kliniğinde tamamlamıştır. Daha sonralarda Özel Bilfen Anaokulunda psikolog olarak 1 sene çalışmıştır. Ankara’ya yerleştikten sonra özel Aktif Kolejleri Anaokulunda Müdür ve Psikolog olarak çalışma hayatına devam etmiştir. Rojin Nazik bu süreçte Ankara Üniversitesinde Evlilik ve Aile Danışmanlığı eğitimini tamamlayarak Aile Danışmanı unvanı almıştır. Ayrıca daha bir çok zeka, gelişim testör eğitimini tamamlamıştır. PDR üyesidir.

Her geçen gün gelişen psikolojik yaklaşımlara ilgi duymasından dolayı, kendini devamlı yenileme ve geliştirme ihtiyacı nedeniyle eğitimlere devam etmektedir.

Kendisi aslen Mardinli olup evli ve 3 çocuk annesidir. Şu anda Kızılay’da danışanlarını kabul etmektedir. Psikolog tavsiye, Ankara'nın en iyi psikoloğu, Kızılay'da psikolog, Depresyon tedavisi, Ankara Psikolog, Ankara Psikolog, Çift Terapisi, Aile terapisi

Licensing[edit]

I, the copyright holder of this work, hereby publish it under the following license:
w:en:Creative Commons
attribution share alike
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
You are free:
  • to share – to copy, distribute and transmit the work
  • to remix – to adapt the work
Under the following conditions:
  • attribution – You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.
  • share alike – If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same or compatible license as the original.

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current13:32, 12 March 2021Thumbnail for version as of 13:32, 12 March 20211,600 × 1,200 (157 KB)Ygt06kbr (talk | contribs)Uploaded own work with UploadWizard

There are no pages that use this file.

File usage on other wikis

The following other wikis use this file: