File:Jelena Borovinić-Bojić.jpg

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Jelena_Borovinić-Bojić.jpg(221 × 281 pixels, file size: 15 KB, MIME type: image/jpeg)

Captions

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Summary[edit]

Description
English: Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović je u sredu 30 decembra rekla da bi vakcinacija protiv pandemije u Crnoj Gori mogla da počne već krajem januara.

- Vakcinacija je dobrovoljna, navodi ona i očekuje da će odziv građana biti dobar, dodajući da ne može da precizira koliko vakcina će Crna Gora u prvoj nabavci, kao ni od kojeg proizvođača.

Borovinić Bojović je na konferenciji za medije navela da Vlada ima intenzivne kontakte sa EU, ali i sa proizvođačima, kako bi one što prije stigle u Crnu Goru.

- Ako pregovori budu nastavljeni ovim tempom možemo da očekujemo da bi krajem januara vakcinacija u Crnoj Gori mogla da počne, navela je Borovinić Bojović.

- U prvom planu je dogovoreno da će biti vakcinisani stariji od 80 godina, nakon toga stariji od 65 godina, osobe u straračkim domovima, zdravstveni radnici koji su na prvoj liniji odbrane i nakon toga kreće ostala vakcinacija koja će takođe ići po prioritetima, pojasnila je ministarka.

Direktor Instituta za javno zdravlje dr Igor Galić je predočio akcioni plan vakcinacije.

- U organizaciji Ministarsta zdravlja i Instituta za javno zdravlje uz tehničku podršku regionalne kancelarije SZO formiran je multidisciplinarni tim koji ima za cilj za proces akcionog plana za nabavku i distibuciju vakcine. Taj tim je imao svoje aktivnosti u protekle dvije nedjelje. Zaključno sa 31. decembrom biće kompletiran akcioni plan vakcinacije, poručio je Galić.

СРБИН.инфо ©
Date
Source https://www.youtube.com/watch?v=9tWjKNXB8IE
Author СРБИН.инфо

Licensing[edit]

w:en:Creative Commons
attribution share alike
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
You are free:
  • to share – to copy, distribute and transmit the work
  • to remix – to adapt the work
Under the following conditions:
  • attribution – You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.
  • share alike – If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same or compatible license as the original.

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current13:48, 20 January 2023Thumbnail for version as of 13:48, 20 January 2023221 × 281 (15 KB)Olga311 (talk | contribs)Uploaded a work by СРБИН.инфо from https://www.youtube.com/watch?v=9tWjKNXB8IE with UploadWizard

There are no pages that use this file.

File usage on other wikis

The following other wikis use this file: