File:Csillamhullamcsat (Shiningwavinghairgrip).jpg

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Csillamhullamcsat_(Shiningwavinghairgrip).jpg(600 × 277 pixels, file size: 69 KB, MIME type: image/jpeg)

Captions

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Summary[edit]

Description
English: Coming Soon,under translation...
Magyar: A hullámcsat az egyetlen olyan test, amely minden kvantum- és relativitáselmélettel ellenkezően képes erőhatás és energiaveszteség nélkül létezését megszüntetni. Kiegészítve ezt a matematikai tételt... (J.G.-féle hullámcsat-sejtés) egy saját feltevéssel miszerint a csillámhullámcsatok végtelen gravitációjú, nulla súlyú fekete lyuk jellegű (ezek mind igazak a mezei hullámcsatokra is) testek, azonban a csillámhullámcsatok fotonokat sugároznak ismeretlen okokból, ez okozza csillámosságukat. Azt hogy miért érzékeljük anyagi tulajdonsággal rendelkezőnek a hullámcsatokat (szín, méret, súly) mindez idáig megmagyarázatlan. Ebből következően a csillámhullámcsatterminátorok az evolúció csúcsai, valószínűleg képesek hipertér, és időutazásra, valamint képesek fotonvisszaverésüket nullára csökkenteni(láthatatlanná válni) valószínűleg emiatt nincs egyetlen regisztrált példányuk sem.
Date
Source Template:Friends
Author DevilJin17
Permission
(Reusing this file)
CsillámhullámcsatVALAMI(ShiningwavinghairgripSOMETHING)
Other versions Csillámhullámcsatterminátor(Shiningwavinghairgripterminator)

Kutatásaink során rájöttünk, hogy a csillámhullámcsatok egy igen fejlett lény szervezetének fontos építőelemei, eukarióta jellegű sejtek tömörödése (bár ez még nem nyert bizonyítást), amely a legelfogadottabb nézet szerint a földi élőlényeket is felépítő elemeket, valamint szerves vegyületeket tartalmazza, ám ezt igen nagy sűrűségben. Az idősebb hullámcsatterminátor egyedek hullámcsatjaiban olyan nagy sűrűségű az anyag, hogy már a fény sem szökhet el a gravitációs vonzásából, így ezen egyedek elveszítik a csillámlás képességét. Arra még nem született válasz hogy a mi világunk anyagi mivoltára miért nincs hatással ez a hihetetlen gravitációs vonzás, és miért csak az egyelőre még tudományos elnevezést nélkülöző csillámrészecskékre hat.

Licensing[edit]

I, the copyright holder of this work, hereby publish it under the following license:
Creative Commons CC-Zero This file is made available under the Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
The person who associated a work with this deed has dedicated the work to the public domain by waiving all of their rights to the work worldwide under copyright law, including all related and neighboring rights, to the extent allowed by law. You can copy, modify, distribute and perform the work, even for commercial purposes, all without asking permission.

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current18:30, 10 January 2011Thumbnail for version as of 18:30, 10 January 2011600 × 277 (69 KB)DevilJin17 (talk | contribs){{Information |Description={{en|1=Coming Soon,under translation...}} {{hu|1=A hullámcsat az egyetlen olyan test, amely minden kvantum- és relativitáselmélettel ellenkezően képes erőhatás és energiaveszteség nélkül létezését megszüntetni. K

There are no pages that use this file.

Metadata