File:У Військово-морському ліцеї відзначили початок навчального року (42635647780).jpg

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Original file(1,600 × 1,200 pixels, file size: 371 KB, MIME type: image/jpeg)

Captions

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Summary[edit]

Description

У Військово-морському ліцеї розпочався новий навчальний рік. З нагоди свята проводено День знань. Під час урочистого шикування юнаків привітали представники Командування Військово-Морських Сил ЗС України, інших видів Збройних Сил України, ветерани, волонтери, священнослужителі, вчителі, рідні та друзі. – Ми відзначаємо не тільки День знань, а й 9-річницю створення Військово-морського ліцею, який у 2014 році майже в повному складі був передислокований в Одесу й продовжив навчально-виховний процес, – зазначив заступник командувача ВМС ЗС України з бойової підготовки контр-адмірал Олексій Неїжпапа. – Попереду у вас новий навчальний рік не схожий на ті, що були в звичайній школі. Адже ви прийняли рішення не просто навчатися, а стати ближче до українського війська й у майбутньому продовжувати наші традиції і прославляти українські ВМС, - додав він. За словами контр-адмірала Олексія Неїжпапи, практика показує, що по закінченню ліцею більшість продовжує навчання у військових вишах. Для прикладу, деякі ліцеїсти, а нині офіцери, вже командують новими катерами, що приходять на озброєння українських ВМС. І виховані вони були в стінах Військово-морського ліцею. Він наголосив, що національний флот пишається викладацьким складом і своїми випускниками, подякував батькам, близьким, рідним і волонтерам за підтримку й віру в юнаків – патріотів і майбутніх захисників України. Право надати перший дзвінок надалося передовику навчання ліцеїсту Сергію Павлишинцю і сину військового моряка Владиславу Ветлинському. Цьогорічні першокурсники представляють практично всі регіони України. Заступник командувача ВМС ЗС України з бойової підготовки вручив начальнику Військово-морського ліцею посвідчення щодо передачі в експлуатацію для підготовки ліцеїстів паспорта на яхту “Меркурій”, яка буде включена в навчальний процес і дасть можливість покращити навички ліцеїстів як моряків. На завершення контр-адмірал Олексій Неїжпапа провів лекцію про стан, перспективи та основні завдання ВМС ЗС України, унікальність навчання у військово-морських навчальних закладах, патріотизм і героїзм українських військовослужбовців, євроінтеграцію та честь служити на національному флоті.

Прес-центр Командування ВМС ЗС України
Date
Source У Військово-морському ліцеї відзначили початок навчального року
Author Ministry of Defense of Ukraine

Licensing[edit]

w:en:Creative Commons
attribution share alike
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.
You are free:
  • to share – to copy, distribute and transmit the work
  • to remix – to adapt the work
Under the following conditions:
  • attribution – You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.
  • share alike – If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same or compatible license as the original.
This image was originally posted to Flickr by Ministry of Defense of Ukraine at https://flickr.com/photos/140624011@N02/42635647780 (archive). It was reviewed on 30 December 2018 by FlickreviewR 2 and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-sa-2.0.

30 December 2018

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current19:24, 30 December 2018Thumbnail for version as of 19:24, 30 December 20181,600 × 1,200 (371 KB)Tm (talk | contribs)Transferred from Flickr via #flickr2commons

There are no pages that use this file.

Metadata